Το No Filter μάς έχει απασχολήσει σε επίπεδο selfie και αυτοπροβολής. Ωστόσο, το No Filter μπορεί να γίνει άκοπα και χωρίς ιδιαίτερη ανάγκη για επαναστατικότητα, όταν στο κέντρο του βρίσκεται το απόλυτο moodmaker της μέρας. Εκείνη η ώρα που συνειδητοποιείς πως ο πλανήτης γυρίζει και είσαι πάνω του και μέρος του. Ναι, η στιγμή που το #NoFilter δεν είναι θαρραλέα απόφαση, αλλά στιγμή ανάδειξης της απόλυτης ομορφιάς, είναι το ηλιοβασίλεμα. Ουσιαστικά, το ηλιοβασίλεμα είναι η μόνη περίπτωση φωτογραφίας, την οποία τα φίλτρα αλλοιώνουν και αδικούν, μιας και τα φυσικά της χρώματα είναι αξεπέραστα. Τώρα προσπάθησε να θέσεις την Πάρο και την Αντίπαρο ως πλαίσιο αυτού το ηλιοβασιλέματος. Ναι, τώρα έχω την προσοχή σου.

Το πλαίσιο δεν είναι φαντασιακό. Μπορείς να βρεθείς σε αυτό το  #NoFilter, σε όλες τις αποχρώσεις του πορτοκαλί, κάδρο, ανά πάσα στιγμή. Να κινείσαι στον θαλασσινό ρυθμό του Aperol Boat, στα νερά της Πάρου και της Αντιπάρου, με τη μυρωδιά της θάλασσας να συνδέεται με τη γεύση του Aperol, να καλείσαι να αποφασίσεις πόσο έντονα θέλεις να μαυρίσεις ή σε ποιο σημείο του σκάφους νιώθεις πως μπορείς να συνδεθείς καλύτερα με τα νερά και το vibe τους. Επόμενο δίλημμά σου είναι ποια No Filter φωτογραφία απαθανατίζει καλύτερα την καλύτερη ώρα της μέρας. Εκείνη όπου ο ήλιος, στο πιο βαθύ πορτοκαλί χρώμα του, αφήνεται μέσα στη θάλασσα, ακριβώς όπως ο πάγος μέσα στο δροσερό Aperol σου. Μεταξύ μας, η φωτογραφία που κερδίζει είναι εκείνη που χωράει και το ίδιο το Aperol στο κάδρο, χαρίζοντας μια μεγάλη, άφιλτρη παλέτα του πορτοκαλί, σε όποιον μένει να πέφτει πάνω της, σε κάποιο σκρολ, από την φιλτραρισμένη Αθήνα.

Η Πάρος και Αντίπαρος θα μεταμορφωθούν σε ιδανικά spots για την ιδανική No Filter ώρα της ημέρας και σε τόπους απόλαυσης Aperol. Πάνω στο Catamaran του Aperol, σε έναν υπέροχο γύρο του νησιού, σε μια άτυπη κρουαζιέρα η Πάρος και η Αντίπαρος θα πάρουν γεύση και χρώμα χάρη στο Aperol Boat. Γνωστά Beach Bars του νησιού, σε επιλεγμένες μέρες του Ιουλίου θα φιλοξενήσουν τα Amphibious Parties τις Aperol. Από τις 4 το απόγευμα ως τις 8:30, θα απολαμβάνουμε τις πορτοκαλί εναλλαγές μαζί με το Aperol. Δεν ξέρω για εσένα, αλλά για εμένα, όλα άλλαξαν όταν συνειδητοίησα πως τα μόνα πάρτι που μετράνε είναι εκείνα που μέσα στους ήχους τους πρωταγωνιστεί η θάλασσα και το pick τους έχει φόντο τη δύση του ήλιου.

Διάβασε περισσότερα για το Aperol Island στην Πάρο και την Αντίπαρο και σταμάτα να ψάχνεις συνώνυμα της λέξης «άχαστο».