Για να γιορτάσουμε την έναρξη του BBQ Stories εδώ στο Provocateur αποφασίσαμε να κάνουμε και ένα δωράκι. Σκεφτήκαμε ότι όπως ένας σωστός ψήστης πάντα θα κεράσει το κατί τις του, έτσι και εμείς πρέπει να δώσουμε ένα δώρο για να δώσουμε χαρά στη φετινή ιδιαίτερη Τσικνοπέμπτη.

Φέτος ετοιμάσου να ψήσεις με φίνο εξοπλισμό, τον οποίο προσφέρει η Weber. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε αυτό το ποστ, να κάνεις like και να ταγκάρεις στα σχόλια ένα φίλο σου με τον οποίο έχεις περάσει τις πιο όμορφες τσικνοπέμπτες.

Η συγκεκριμένη μέρα, άλλωστε, έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στο ημερολόγιο. Ναι, είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να ψήσεις και να απολαύσεις κρέας σε άφθονη ποσότητα, κυρίως όμως είναι ιδανική αφορμή για να βρεθείς με τους φίλους σου και να το ζήσετε όλο αυτό παρέα.

Ακόμα και φέτος όμως, που δεν θα μπορέσεις να την τιμήσεις με φίλους, έχεις την δυνατότητα να ψήσεις όπως ποτέ πριν.

????ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ???? Γιορτάζουμε την έναρξη του BBQ.Stories και κληρώνουμε το δώρο που θα σου φτιάξει τη φετινή Τσικνoπέμπτη….

Δημοσιεύτηκε από Provocateur στις Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

 

Ψησταριά σου δίνουμε. Μια υπέροχη Compact 47 εκατοστών με κάρβουνο.

Δοχείο εκκίνησης

Κάρβουνα σε συσκευασία πέντε κιλών.

Με αυτό το σετ, συνολικής αξίας 140 ευρώ, σε λιγότερο από δύο λεπτά θα μπορέσεις να ρίξεις την πρώτη μπριζόλα για να αναπαυθεί στη φωτιά.

Έτσι το σκεφτήκαμε στο Provocateur και η Weber είπε «και γιατί να δοθεί ένα σετ και όχι τρία» και -μάντεψε- έτσι θα γίνει. Τρεις τυχεροί θα κερδίσουν οι καθένας από μία ψησταριά, ένα δοχείο εκκίνησης και μια 5κιλη συσκευασία κάρβουνα.

Ο διαγωνισμός θα τρέχει στην επίσημη σελίδα του Facebook στο Provocateur από σήμερα έως και την Τρίτη 3/3 στις 14:00.

Εντάξει, δεν σκεφτήκαμε να πάμε και στον χασάπη να ψωνίσουμε για σένα, αλλά κάνε και κάτι και εσύ.

Μπορείς να διαβάσεις τους όρους συμμετοχής εδώ.