Έχετε σίγουρα μαγειρέψει στην ψησταριά στο παρελθόν, αλλά πόσα ξέρετε πραγματικά για τις δυνατότητες του μπάρμπεκιου; Είτε θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ολοκαίνουρια ψησταριά που λάβατε ως δώρο, είτε βρίσκεστε σε καλό δρόμο για να γίνετε πραγματικός ειδικός στον κλάδο, η Ακαδημία Ψησίματος της Weber είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Με τοποθεσίες σε όλη την Ευρώπη, οι Ακαδημίες Ψησίματος της Weber είναι μέρη όπου οι άνθρωποι μπορούν να μάθουν για την κουλτούρα του μπάρμπεκιου, να λάβουν συμβουλές από σεφ που είναι πραγματικά ειδικοί στο μπάρμπεκιου και να μάθουν περισσότερα για το πώς να επιτύχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από τη Weber ψησταριά τους. Οι ακαδημίες προσφέρουν μαθήματα για όλα τα επίπεδα και καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος θεμάτων, στα οποία περιλαμβάνονται τα εξής: πώς να ψήσετε την τέλεια μπριζόλα, πώς να μάθετε την τέχνη του BBQ και πώς να μαγειρέψετε λαχανικά στην ψησταριά. 

Εκτός από την απόκτηση νέων δεξιοτήτων, στόχος επίσης είναι να διασκεδάσετε και να εμπνευστείτε, γεγονός που αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους λόγους επιτυχίας της Ακαδημίας. Από την έναρξη λειτουργίας τους, οι Grill Academies έχουν διδάξει σε πάνω από 500.000 λάτρεις του μπάρμπεκιου και έχουν ήδη γίνει το μεγαλύτερο δίκτυο σχολών μαγειρικής στον κόσμο, με πάνω από 100 τοποθεσίες έως σήμερα. Tι μπορεί να προσφέρει η Ακαδημία στους μαθητές;

Η κοινωνικοποίηση, η ανταλλαγή συμβουλών, η διασκέδαση και το να κάνεις κάτι διαφορετικό, είναι μερικοί από τους λόγους που προσελκύει το ενδιαφέρον τόσων ανθρώπων. Οι άνθρωποι αναζητούν νέες εμπειρίες, για να ξεφύγουν από την τεχνολογία και τη δουλειά, και η συνάντησή τους σε ένα μάθημα BBQ είναι μια τέλεια εμπειρία. Όλοι θέλουν να μάθουν πώς να γίνουν ήρωες του μπάρμπεκιου και να είναι υπερήφανοι για την απόδοσή στο ψήσιμο στο σπίτι, με του φίλους και την οικογένειά τους. Τα μαθήματά μας είναι ο τέλειος οδηγός τους.

Ποιο είναι το πιο σημαντικό μάθημα; Παράλληλα με την πρακτική μαγειρική, οι πελάτες από ένα σεμινάριο Grill Academy μαθαίνουν τις άμεσες και έμμεσες μεθόδους μαγειρικής και αυτό είναι το πιο πολύτιμο μάθημα. Αυτό επιτρέπει στους ανθρώπους να διευρύνουν τις εμπειρίες τους σε τελείως διαφορετικές συνταγές και κουζίνες. Οι άνθρωποι συχνά πιστεύουν ότι μπορούν να μαγειρέψουν μόνο λουκάνικα και βασικό φαγητό σε μια ψησταριά. Δεν είναι έτσι. Μπορούν να δημιουργήσουν πιάτα υψηλής γαστρονομίας, ακόμα και με τον γαλλικό τρόπο.

Βρείτε τον εξοπλισμό για το τέλειο μπάρμπεκιου στη σελίδα της Weber