14 χρόνια μετά, οι Raining Pleasure είναι ξανά εδώ και ανεβαίνουν στη σκηνή του Θεάτρου του Λυκαβηττού για να ξανασυναντηθούμε και να περπατήσουμε μαζί στις παράξενες ζωές μας. Μαζί τους, οι Ta Toy Boy.

Οι Ta Toy Boy δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2018, μετά από την επιθυμία του Γιώργου Μπέγκα (Liebe, Five Star Hotel) λόγω της αγάπης του για την indie pop και τη Sarah Records να ηχογραφήσει κάποια τραγούδια που είχε συνθέσει και δεν είχαν κυκλοφορήσει ποτέ. Ζήτησε τη βοήθεια του Ηλία Σμήλιου (Mary’s flower Superhead, Tendts, Grey Skies) στις κιθάρες και την ενορχήστρωση και μέσα σε λίγο καιρό είχαν τελειώσει την ηχογράφηση του This Town, που κυκλοφόρησε από την Make Μe Ηappy Records τον Μάρτιο του 2019. 

Χαρακτηρίζεται από έναν  lo-fi ήχο το οποίο κάνει την indie pop των ΤΤΒ ακόμα πιο ξεχωριστή και ιδιαίτερη. Τη θέση του μπασίστα για τις ανάγκες των live εμφανίσεων πήρε ο Γιάννης Λιανόπουλος ο οποίος συμμετείχε και στην ηχογράφηση του δεύτερου LP των Ta Toy Boy – Endless Life, που κυκλοφόρησε στο ίδιο label τον Μάιο του 2021. 

Συναυλιακά οι ΤΤΒ έχουν κινηθεί ενεργά σε όλη την Ελλάδα με κορυφαία στιγμή στην μέχρι τώρα πορεία τους τη συμμετοχή τους στο Release Festival (2019) με New Order, Johnny Marr, Morcheeba και Fontaines DC αλλά και στο εξωτερικό στο Cologne Pop fest 2024 αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές.

Μετά τις τελευταίες κυκλοφορίες των δύο singles Antony και Cheap Suits το 2023, προστέθηκε και ο Θάνος Καζαντζής στα τύμπανα (Mary’s flower Superhead, Circa19) εκτοξεύοντας τη δυναμική των live εμφανίσεων των Τa Τοy Βoy.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε περισσότερες συναυλίες ΕΔΩ.