40 χρόνια στο θρόνο της ποπ έχουν δει πολλά τα μάτια της. Κι ήρθε η ώρα να μας τα πει. Αποφάσισε να γράψει και να σκηνοθετήσει την αυτοβιογραφία της η 62χρόνη σταρ. Δεν πήγε καλά η κινηματογραφική της καριέρα ΠΟΤΕ (εκτός αν της αρέσουν τα Χρυσά Βατόμουρα) αλλά δεν πτοείται. Αν είχες πουλήσει κι εσύ 335 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίους και το πρόσωπό σου είχε γίνει εξώφυλλο σε 4700 περιοδικά, δεν θα έδινες δεκάρα για τις κριτικές. Κι έχει δεχθεί άπειρες, για την προκλητική της αμφίεση στα 62, για τις αισθητικές επεμβάσεις σε σώμα και πρόσωπο, για το γεγονός ότι καπνίζει τσιγαριλίκια στα 62 και βγαίνει με τεκνά. Get a life κάποιοι.

Το τιζάρε το ταινιάκι της μέσω του Instagram της, ανεβάζοντας τον εαυτό της στη μπανιέρα να αμφισβητεί την ύπαρξη της COVΙD-19. Μην μάθει ότι ανήκει στις ευπαθείς ομάδες μόνο. Στις 10/9 έκανε live μαζί με την Diablo Cody (την γυναίκα που ευθύνεται για το Juno και το Tully μεταξύ άλλων) για να μας απειλήσουν με τα νέα κινηματογραφικά σχέδια τους. “Θέλω να ρίξω το φως στον αγώνα μου να καταξιωθώ ως καλλιτέχνης. Πώς πάσχισα σε ένα ανδροκρατούμενο κόσμο ως γυναίκα να αποδείξω την αξία μου. Αυτό το ταξίδι που ήταν χαρούμενο, λυπημένο, τρελό, καλό, κακό και άσχημο” είπε χαρακτηριστικά το ίνδαλμα.

Μεταξύ άλλων, το σενάριο ασχολείται και με την περίοδο που γύριζε το μιούζικαλ “Εβίτα” και τη δυσάρεστη εμπειρία της συνεργασίας με τον Άντριου Λόιντ Βέμπερ λέγοντας, “δεν είμαι σίγουρη ότι με ήθελε καν στην ταινία” (γεγονός που εκπρόσωπος του Βέμπερ διέψευσε, άκομψα, λέγοντας ότι η Μαντόνα προφανώς μπέρδεψε τα πρόσωπα) αλλά και με την περιπέτεια του “Like a Prayer”, όταν η Pepsi διέκοψε τη συνεργασία μαζί της, μετά τη θύελλα που προκάλεσε το βίντεοκλιπ του κομματιού.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#screenplay #diablocody #jamesbaldwin

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις

 Δυο ώρες θα περάσετε από τη ζωή σας σε μια αίθουσα και ακόμα αναζητείται η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Μαντόνα. Την παραγωγή έχει αναλάβει η  Έιμι Πασκάλ (“Μικρές Κυρίες”), με την οποία η Μαντόνα είχε συνεργαστεί στο “A League of their Own”. Φημολογείται ότι  τον ρόλο κέρδισε η Τζούλια Γκάρνερ (του “Ozark”), καθώς τόσο η σουπερστάρ όσο κι ο μάνατζέρ της άρχισαν να την ακολουθούν στο Instagram. Ίσως έχει υπογράψει με την Universal Pictures.  

Η Μαντόνα ήταν η πρώτη ποπ σταρ που δημιούργησε περσόνες. Ήταν η πρώτη φεμινίστρια influencer που μίλησε αθυρόστομα για το σεξ, την ομοφυλοφιλία, το δικαίωμα στην ακολασία. Ήταν αυτή που κατέκτησε δικαιώματα για επόμενες γενιές γυναικών (εσένα εννοώ Lady Gaga). Παραμένει αξεπέραστη, κυρίως αδάμαστη. Και μπράβο της.