H Έμιλι Ραταϊκόφσκι​, η Εmrata της καρδιάς μας, και ο Sebastian Bear-McClard έγιναν γονείς για πρώτη φορά και η Εμ μας έκανε περήφανους για ακόμα μια φορά. Όχι δεν είναι το νέο του ότι έγινε μανούλα που μας έκανε να τσιρίξουμε, αλλά το πώς διαχειρίζεται η ίδια και ο σύντροφός της το θέμα του φύλου του παιδιού. Εδώ ο κόσμος καίγεται θα σκεφτείς τώρα εσύ, αλλά δε θα σου κρύψουμε πως δε μας χαλάει να βλέπουμε δημόσια πρόσωπα να κάνουν το αυτονόητο: να μη φρικάρουν με θέματα ταυτότητας φύλου. Η Em όχι απλώς δε φρικάρει, αλλά κρατάει και μια απόλυτα κουλ προσέγγιση σε ό,τι έχει να κάνει με το φύλο του νεογέννητου παιδιού της. Εκεί στο όνομα μας τα χάλασε λίγο βέβαια, αλλά δεν κρίνουμε.

Για τα πρακτικά, να αναφέρουμε πως η Έμιλι έκανε το νέο της γέννησης του παιδιού της γνωστό μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram. Στη λεζάντα το μοντέλο δεν ανέφερε το φύλο του μωρού, καθώς, όπως λέει, είναι κάτι που θα ανακαλύψει το ίδιο το παιδί στην εφηβεία. Όπως και να έχει, το όνομά του, όπως γράφει η ίδια, είναι Sylvester Apollo Bear. OK, γούστα είναι αυτά, δε θα τα λύσουμε τώρα τα περί ονόματος. 

«Όταν ο σύζυγός μου και εγώ, λέμε στους φίλους μας ότι είμαι έγκυος, η πρώτη τους ερώτηση, μετά τα «συγχαρητήρια» είναι σχεδόν πάντα: «Ξέρετε τι (φύλο) θέλετε;». Εμείς απαντάμε σε αυτό, ότι δεν θέλουμε να ξέρουμε το φύλο, μέχρι το παιδί μας να γίνει 18 ετών και να μας το γνωστοποιήσει. Όλοι γελάνε», έγραψε χαρακτηριστικά, ανεβάζοντας την πρώτη φωτογραφία που θηλάζει το νεογέννητο παιδί της.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Δώσε Εm!