Αν είστε στο TikTok, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε δει τον Remi Bader. Η απροθυμία της Bader να χαρακτηριστεί ως δημιουργός περιεχομένου για το body positivity δεν οφείλεται σε καμία αρνητική εικόνα για τον εαυτό της ή σε χαμηλή αυτοεκτίμηση. Αντίθετα, η 26χρονη απλά μοιράζεται τις εμπειρίες της σχετικά με τα ρούχα που αγοράζει τον σωματότυπό της. Δίνει ειλικρινείς κριτικές για τις αγορές της. Και ναι, μπορεί να γίνει πολύ αστεία μια κριτική της για ένα ρούχο από τα Zara.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Remi Jo (@remibader)

«Τα ρούχα δεν πρέπει ποτέ να σε κάνουν να νιώθεις απογοήτευση ή στεναχώρια», λέει στα βίντεο της. Πώς ξεκίνησαν όλα; Αρχικά δημιουργούσε βίντεο γνωρίζοντας ότι οι άνθρωποι δεν θα το έβλεπαν. Άρχισε να αντιγράφει το ντύσιμό αναγνωρίσιμών γυναικών και έκανε τη δική της plus size εκδοχή. Έπειτα, ήρθε ένα πακέτο από μια αλυσίδα και κυριολεκτικά κάθε ρούχο που υποτίθεται ότι ήταν στο μέγεθός της δεν μπορούσε καν να κουμπώσει.Η συμπερίληψη φυσικά και ήταν ζητούμενο για άπειρες γυναίκες που έχουν πολλά παραπάνω κιλά από όσα χωράνε στο 38 τζιν των γνωστών πολυεθνικών της Ερμού , δεν είναι 1.80 και θέλουν ένα τζιν που δεν πρέπει να το τρέχουν για μάζεμα στην μοδίστρα, και δεν πρέπει να παραγγέλνουν σουτιέν από την Σουηδία.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Remi Jo (@remibader)

Κατέληξε να κάνει ένα βίντεο στο TikTok και έγινε σχεδόν viral και σοκαρίστηκε. Η 26χρονη είχε πάρει κιλά κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κλονιστεί η αυτοπεποίθησή της και να αλλάξει ο τρόπος που ψώνιζε ρούχα. «Θα μπορούσα να πληρώσω για να δω ένα εκατομμύριο διαφορετικούς θεραπευτές και διαιτολόγους και νομίζω ότι το TikTok με έχει βοηθήσει περισσότερο από όλα αυτά. Ωστόσο, είναι σημαντικό όταν έχετε ένα πραγματικό πρόβλημα να αναζητήσετε βοήθεια» λέει για τον αγώνα της να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της.

Τι κάνει με τα τρόλ και τα κακοποιητικά σχόλια τους; “Όταν έχω τρολ, απλώς μπλοκάρω πολύ γρήγορα, δεν τα χρειάζομαι στη ροή μου. Πραγματικά δεν προσβάλλομαι, καθώς τα περισσότερα πράγματα είναι τόσο παιδικά και ανόητα και λέω απλώς “ΟΚ αντίο, δεν χρειάζεται να δεις το περιεχόμενό μου τότε” αναφέρει στις αναρτήσεις της.Με τα βίντεό της, οι followers συνειδητοποίησαν ότι δεν υπάρχει «ένα μέγεθος για όλους». Μοιράστηκε και την καθημερινότητά της σχετικά με την ψυχική της υγεία που δεν είναι πάντα όπως φαίνεται στα βίντεο της στο TikTok. Εξηγώντας ότι οι μάχες της με την υπερφαγία είχαν φτάσει σε σημείο αποφάσισε να μπει σε πρόγραμμα θεραπείας για να τη βοηθήσει να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της με την εικόνα του σώματός της.

@remibader Come on.. I look good @Balmain #BALMAINARMY #BALMAINROUTE1945 ♬ About Damn Time – Lizzo