Η ζωή αντιγράφει την Τέχνη. Η σεξοθεραπεύτρια του “Sex Education” θέλει να γράψει ένα βιβλίο για τις σεξουαλικές φαντασιώσεις, τα φετίχ και τις ερωτικές ανάγκες των γυναικών. Ζητά από κάθε κουίρ, ετεροφυλόφιλη και αμφιφυλόφιλη, non binary, τρανς,  ηλικιωμένη και νέα, ανεξάρτητα από τη θρησκεία σας, παντρεμένη ή  ελεύθερη , να επικοινωνήσει μαζί της και να τις εμπιστευτεί τις πιο μύχιες σκέψεις της για το σεξ. Η ηθοποιός συλλέγει ανώνυμες σεξουαλικές ιστορίες από γυναίκες για να τις συμπεριλάβει στο προσεχές βιβλίο της, Dear Gillian. Το βιβλίο θα εξερευνήσει και θα ενδυναμώσει τη γυναικεία σεξουαλικότητα στον 21ο αιώνα.

https://t.co/4wvlRduWxe

H κύρια έμπνευση του έργου είναι η συλλογή “My Secret Garde” του 1973 , μια εξερεύνηση γυναικείων σεξουαλικών φαντασιώσεων που παρομοίως παρουσίαζαν ανώνυμες επιστολές από όλο τον κόσμο. Όποια θέλει να μοιραστεί μαζί της τις ερωτικές εμπειρίες της έχει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου στις 6:59 μ.μ. ET (23:59 GMT) για να υποβάλει μια επιστολή 1.000 έως 2.500 λέξεων σε οποιαδήποτε γλώσσα που περιγράφει τις βαθύτερες σεξουαλικές τους φαντασιώσεις στο deargillian.com. Η Άντερσον ζητά όλες οι υποβολές να ξεκινούν με τη φράση «Αγαπητή Τζίλιαν» και υπόσχεται ότι θα μοιραστεί και τις δικές της φαντασιώσεις.Όταν μιλάμε για σεξ, μπορεί επίσης να μιλάμε για μητρότητα, απιστία, εκμετάλλευση, συναίνεση, σεβασμό, δικαιοσύνη, ισότητα, αγάπη, μίσος, ευχαρίστηση και πόνο.

“Ως γυναίκες, γνωρίζουμε ότι το σεξ είναι κάτι περισσότερο από το απλό σεξ”, εξηγεί η Άντερσον για το εγχείρημά της. “Αλλά τόσοι πολλοί από εμάς δεν το συζητάμε. Οι βαθύτεροι, οι πιο οικείοι φόβοι και οι φαντασιώσεις μας παραμένουν κλειδωμένες μέσα μας, μέχρι να έρθει κάποιος μαζί με το κλειδί. Εδώ είναι το κλειδί. Θέλω να ακούσω από εσάς.”