5 Προβοκατόρικα Στοιχηματικά Ερωτήματα που έχετε ακούσει

Το στοίχημα ποδόσφαιρο, το στοίχημα μπάσκετ και μία τεράστια ακόμα συλλογή παιχνιδιών είναι διαθέσιμα για ποντάρισμα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μένει να δώσουμε τις δικές μας απαντήσεις στα όποια προβοκατόρικα ερωτήματα συναντήσουμε προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσουμε τα σημαντικότερα σημεία ενός κουπονιού.

Λες να είναι στημένο;

Πόσες φορές έχει στραβώσει ένα αποτέλεσμα που όλοι θεωρούσαμε σίγουρο. Πόσες φορές πήγαμε στον κουβά στρέφοντας τα βέλη σε παίκτες και προπονητές που δεν απέδωσαν τα μέγιστα προκειμένου να νικήσει η ομάδα μας; Φυσικά καταλήγουμε στην προβοκατόρικη ερώτηση αν το παιχνίδι ήταν πραγματικά στημένο. Απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα δεν θα δώσουμε ποτέ και θα συνεχίσουμε να ελπίζουμε στην επόμενη νίκη μας. Ο παίκτης δεν πρόκειται να σταματήσει τα πονταρίσματά του ωστόσο στο μυαλό του θα στριφογυρίζει η ιδέα ενός προκαθορισμένου αποτελέσματος.

Το φαινόμενο της πολύ-ιδιοκτησίας στο ποδόσφαιρο.

Μεταφράζουμε τα σημεία των καιρών και παρατηρούμε προέδρους να διοικούν περισσότερες από μία ομάδες. Μία πράξη που διώκεται ποινικά ωστόσο δεν εμποδίζει πολλούς μεγαλοπαράγοντες να χειραγωγούν αγώνες και πρωταθλήματα. Εδώ ο παίκτης του στοιχήματος μπαίνει στο δίλημμα να αποφασίσει αν ένας αγώνας θα διεξαχθεί στον αγωνιστικό χώρο ή στο παρασκήνιο. Προβοκατόρικο το ερώτημα αν μία ομάδα ανήκει στο άρμα μίας άλλης ή παραμένει πιστή στις αρχές του ευ αγωνίζεσθε. Το ελληνικό πρωτάθλημα πλήττεται τελευταία από σοβαρά σκάνδαλα τα οποία βαραίνουν το κλίμα σε ένα όχι και τόσο ποιοτικό προϊόν.

Αξίζει ο άσσος στο 1,20!

Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί αν αξίζει να ποντάρει κάποιος τα χρήματά του σε ένα στανταράκι του 1,20. Πόσες φορές έχουμε αλλάξει την απόφασή μας βλέποντας μία απόδοση να πέφτει κατακόρυφα από τις στοιχηματικές εταιρίες προεξοφλώντας το τελικό αποτέλεσμα. Δεν σταματάμε όμως να σκεφτόμαστε πονηρά βλέποντας συνομωσίες και στημένους αγώνες κάθε φορά που το φαβορί δεν τα καταφέρνει κόντρα στο αουτσάιντερ. Δυσκολευόμαστε να πάμε κόντρα στο φαβορί και να πάρουμε μία υπεραξία σε περίπτωση νίκης. Το στοίχημα θέλει τόλμη και σίγουρα με θολωμένο μυαλό και αρνητικές σκέψεις δύσκολα μπορείς να προχωρήσεις σε ορθές προβλέψεις.

Θα το κυνηγήσει το ματσάκι;

Το πρωτάθλημα έχει κριθεί και οι ομάδες είναι σχετικά αδιάφορες βαθμολογικά. Εσύ όμως συνεχίζεις να ποντάρεις τα χρήματά σου σε αυτό το παιχνίδι και υποβάλεις τον εαυτό σου στην ερώτηση. Θα το κυνηγήσει το ματς η ομάδα; Δύσκολο να πάρεις απάντηση σε αυτό το ρητορικό και σίγουρα προβοκατόρικο ερώτημα. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες η διαμόρφωση ενός τέτοιου αποτελέσματος και όχι αποκλειστικά από το κίνητρο που έχουν οι επαγγελματίες παίκτες για να κάνουν τη δουλειά τους. Αν κερδίσουμε το στοίχημά μας δεν τρέχει τίποτα και όλα πήγαν καλά. Στην αντίθετη περίπτωση όμως τα βέλη θα εκτοξευτούν προς πάσα κατεύθυνση δίνοντας ένα τεράστιο άλλοθι στον παίκτη που δεν μελέτησε καλά το ποντάρισμά του.

Cash out ή ρίσκο μέχρι τη λήξη;

Το Cash out είναι από τις εφαρμογές που έχουν αγαπηθεί όσο λίγες από τους φίλους του στοιχήματος. Σας δίνει το πλεονέκτημα να κλείσετε ένα κουπόνι πριν ακόμα ολοκληρωθεί η αναμέτρηση, εξασφαλίζοντας κέρδη έστω και λιγότερα από το συνολικό ποσό που θα παίρνατε. Το δίλλημα ωστόσο παραμένει ανοικτό και απασχολεί πολλούς από εμάς. Το κλείνουμε το κουπόνι ή περιμένουμε με ρίσκο το σφύριγμα της λήξης. Αν τη γλιτώσει κάποιος από ένα γκολ στις καθυστερήσεις τότε ευχαριστεί την εταιρία που του έδωσε το πλεονέκτημα του cash out. Αν όμως χάσει χρήματα ή πληρωθεί αρκετά λιγότερα από τα αναμενόμενα δεν θα διστάσει να προβοκάρει την εφαρμογή.