Από τις 20 μέχρι τις 26 Μαΐου 2024 το UPSTAGE του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της ομάδας Repente-Αrts, ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί νέους καλλιτέχνες και νέες ομάδες. Ας αντισταθούμε στην μοναξιά των εποχών και ας ονειρευτούμε ένα φωτεινό μαζί. Με στόχο την χαρά, την δημιουργία και την ανάδειξη νέων προσώπων και σχημάτων οραματιζόμαστε ένα μεγάλο «πάρτυ», μια διαδικασία ενός λυτρωτικού και δημιουργικού «ταξιδιού».

Επαγγελματίες ηθοποιοί και χορευτές , σπουδαστές δραματικών σχολών, stand-up comedians καθώς και ερασιτέχνες με σχετική εμπειρία μπορούν να παρουσιάσουν από 20΄ ως 30΄ μίας in progress παράστασης με σκοπό να κερδίσουν την ψήφο του κοινού και της κριτικής επιτροπής. Η ομάδα που θα διακριθεί θα κερδίσει το ποσό των 300 ευρώ καθώς και την ευκαιρία να παρουσιάσουν την παράσταση τους για μίνιμουμ 4 παραστάσεις στον ίδιο χώρο την σεζόν 2024-2025.

Τα βήματα για τη συμμετοχή στο Φεστιβάλ;

  • Μια περίληψη της ιδέας έως και 300 λέξεις. (Το θέμα των προτάσεων είναι ελεύθερο. Οτιδήποτε προβληματίζει και συγκινεί με βάση το κοινωνικό γίγνεσθαι της εποχής μας είναι θεμιτό).
  • Ένα βίντεο γνωριμίας των συμμετεχόντων  έως 2 λεπτά. (Ποιοι είστε, ποια είναι η σκέψη πίσω από την ιδέα σας). 
  • Αν υπάρχει υλικό από τις πρόβες (προαιρετικό). 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν email μέχρι τις 29/3/2024 στο artrepente@gmail.com με τα επισυναπτόμενα αρχεία με θέμα ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ WANNABE THEATER FESTIVAL.