Η ομάδα του μιούζικαλ «Μία Ηρώ Μία Μέρα» ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της project. Το μιούζικαλ είναι μια ρεαλιστική αφήγηση ντυμένη με όλες τις μουσικές του κόσμου και ταυτόχρονα ένα κάλεσμα σε διάλογο και αναθεώρηση των προκαταλήψεων και των αντιλήψεων που διαμορφώνουν την κοινωνία μας. Μέσα από μια παρέα σε ένα καφέ, οι χαρακτήρες του έργου απεικονίζουν την πολυπλοκότητα των σύγχρονων σχέσεων και την ανάγκη για αλληλεγγύη και σεβασμό.

Το «Μία Ηρώ Μία Μέρα» είναι μια συλλογική προσπάθεια πολλών ατόμων που αφιέρωσαν τον χρόνο και την ενέργειά τους με αγάπη και αφοσίωση, χωρίς καμία υλική ανταμοιβή. Επιδιώκει να ανοίξει τον διάλογο γύρω από το θέμα του σεξισμού στην ελληνική κοινωνία και ειδικότερα τον τρόπο που αποτυπώνεται στην μουσική παραγωγή.

Η ομάδα εκφράζει τις ευχαριστίες της προς όλα τα άτομα που συνέβαλαν στη δημιουργία αυτού του μοναδικού project, από τους/τις καλλιτέχνες/καλλιτεχνιδες που έδωσαν τη φωνή τους μέχρι τους ανθρώπους που υποστήριξαν οικονομικά το έργο μέσω crowdfunding.

Το «Μία Ηρώ Μία Μέρα» είναι διαθέσιμο για ακρόαση σε όλες τις κύριες πλατφόρμες μουσικής. Το κοινό μπορεί να συμμετέχει στη συζήτηση για τα θέματα που το ενέπνευσαν.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να επισκεφθείς την επίσημη ιστοσελίδα του μιούζικαλ «Μία Ηρώ Μία Μέρα»