Νοσταλγούμε. Περισσότερο από ποτέ. Ειδικά τα early 00s. Βέβαια, μεταξύ μας, αν υπήρχε κάποια χρονοκάψουλα, ένα προηγμένο σύστημα μεταφοράς στον χρόνο, και πηγαίναμε στις εποχές που σήμερα νοσταλγούμε, ένα πράγμα θα νιώθαμε μόνο: cringe

Φιλιά μεγάλων σταρ που υποτίθεται πως ήταν πολύ προοδευτικά moves, μα στην πραγματικότητα ήταν μια τρύπα στο νερό. Χαμηλοκάβαλα τζιν στα οποία δεν αναπνέαμε. Pop stars που μας πήρε χρόνια να μάθουμε πως ζούσαν σε καθεστώς αιχμαλωσίας όσο τραγουδούσαν I’m A Slave 4 U και εμείς χαιρόμασταν. Έρωτες μοντέλων και ηθοποιών που δεν σήμαιναν και τίποτα στο κάτω κάτω. Θέλετε να πούμε πως η ποπ κουλτούρα των 00s ήταν ένα ψέμα; Μια φούσκα; Δεν θα το πούμε. Θα απελπιστούμε. 

Σε κάθε περίπτωση, συγκεντρώσαμε παρακάτω 19 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ακριβώς. Πριν 20 χρόνια ο κόσμος ήταν εντελώς παράξενος. Και τον νοσταλγούμε. 

Η Τζένιφερ Άνιστον «σνίφαρε» τον λαιμού του Τζέικ Τζίλενχααλ. Μάλλον πριν αυτός ανακαλύψει πόσο του αρέσει να παρακολουθεί ανθρώπους να τρώνε. 

Ο Τομ Κρουζ και η Πενέλοπε Κρουζ ήταν ζευγάρι. Το διανοείστε; 

Ναι, ο Πολ Ραντ. Το θέμα όμως δεν είναι ο Πολ Ραντ. Το θέμα είναι αυτό το μικροσκοπικό κινητό. Είχαμε τόσο μικροσκοπικά κινητά. 

Αβρίλ Λαβίν. What a concept.

Θέλετε να παραδεχτούμε πως δεν ξεπεράσαμε ποτέ τον θάνατο της Μπρίτανι Μέρφι; 

Ο Πρίγκηπας Χάρι στον φοιτητικό του κοιτώνα. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Αυτές οι δυο τύπισσες παρίσταναν τις λεσβίες. Για να κερδίσουν τη Γιουροβίζιον; Την προσοχή; Κανείς δεν κατάλαβε ποτέ. Πάντως τις πιστεύαμε. 

Οι Άγγελοι του Τσάρλι. Και οι αδερφές Όλσεν. Όλα μας τα DVD δηλαδή. 

Ο Στιβ Τζομπς μάθαινε στον κόσμο πώς να καίει ένα CD. 

Όταν η Τζένιφερ Κούλιτζ ήταν “απλώς” η μάνα του Στίφλερ. Τόσα ξέραμε, τόσα λέγαμε. 

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο τρυφερός με την κατενθουσιασμένη (όχι) Ζιζέλ. 

Κόλιν Φάρελ. Μπρίτνεϊ. Χωρίς λόγια. 

Ο Ντόναλτ Τραμπ και η Mελάνια Τραμπ πριν ο πρώτος μεταμορφωθεί σε πορτοκάλι Πρόεδρο της Αμερικής και η δεύτερη σε Πρώτη Κυρία. 

Το πιο αδιάφορο μέλος των N*Sync. Change our minds.

Καλησπέρα, παιδιά. Η Άσλεϊ Σίμσον. Τη θυμάστε; 

Ο χρόνος είναι concept και κάνει κύκλους και αυτό το ζευγάρι παίζει μαζί μας. Μπορούμε να συζητήσουμε οτιδήποτε, εκτός από αυτό το μούσι. 

Ο Πεν Μπάτζλι ήταν έτσι. 

Ο Ράιαν Ρέινολντς σε γλυκές στιγμές με την Άλανις Μόρισετ. Όταν η Μπλέικ Λάιβλι αγνοούσε την ύπαρξή του. Εντελώς. 

Ντέμι Μουρ και Άστον Κούτσερ ζευγάρι. Σήμερα, τον βλέπουμε σε ταινία του Netflix, και διάολε, του απαγορεύουμε να μεγαλώσει. Όχι εσύ, Άστον. 

Διάβασε ακόμα στο Provocateur: