Από την ώρα που ανοίγω τα μάτια μου το πρωί, πρώτη κίνηση που θα κάνω, ακόμα και πριν το πρώτο σκρολάρισμα στα social τα media, είναι να ανοίξω τον αγαπημένο μου ραδιοφωνικό σταθμό. Είναι κάτι σαν τελετουργία για εμένα. Θέλω να ακούσω τα πρωινά νέα και φυσικά μουσική που θα με βοηθήσει να σηκωθώ από το κρεβατι- δύσκολο task, ειδικά όσο χειμωνιάζει, παραδεχθείτε το.

Αλλά δεν μένω μόνο στο πρωινό. Στο σπίτι μου πάντοτε ακούγεται μουσική, όλες τις ώρες της μέρας. Από χαρούμενες alternative μουσικές του κόσμου, μέχρι τις αγαπημένες μου post punk μελωδίες. Τα ακούω εγώ, τα ακούει και η συγκάτοικος. Για να με ευχαριστήσει για τς εξαίσιες μουσικές επιλογές μου (περιαυτολογώ λιγάκι), μου έκανε δώρο για τα γενέθλιά μουένα καταπληκτικό φορητό ηχείο. Οπότε τα πρωινά, μέχρι να σηκωθώ, συνδέομαι μέσω bluetooth και η ακουστική εμπειρία, έχει απογειωθεί για τα καλά.

Η θεούλα βρήκε το απόλυτο γκάτζετ για το κόλλημα μου με την ακρόαση μουσικής. Και γω δεν μπορούσα παρά να το μοιραστώ μαζί σας, γιατί όσοι αγαπάτε τη μουσική, θα κάνετε την χάρη στον εαυτό σας να το δοκιμάσετε και θα με καταλάβατε. Επέλεξε ανάμεσα στα νέα ηχεία Bluetooth της Harman/Kardon, Aura Studio 4, Go + Play 3 και Luna. Είναι τρία ηχεία που ανάλογα με τις ανάγκες σας θα σας βολέψουν αναλόγως.

Εγώ δοκίμασα λοιπόν το Harman/Kardon Luna, ένα premium φορητό Bluetooth ηχείο που ξεχωρίζει για τον υψηλής ποιότητας ήχο, σε συνδυασμό με τη μινιμαλιστική του σιλουέτα, που δένει άψογα με τον χώρο μου. Είναι μια αρκετά στιβαρή κατασκευή με περίβλημα από premium ύφασμα και ανοδιωμένο αλουμίνιο στο επάνω μέρος του, αδιάβροχο και ανθεκτικό σε σκόνη. Χάρις στο προηγμένο σύστημα ηχείων 2 κατευθύνσεων και το λογισμικό που ενσωματώνει, εξασφαλίζει εξαιρετική ευκρίνεια ήχου, προσφέροντας 12 ώρες συνεχούς μουσικής απόλαυσης.

Θα σας περιγράψω και τα χαρακτηριστικά των υπολοίπων για να διαλέξετε ποιο ταιριάζει με τις δικές σας ανάγκες. Έχουμε και λέμε: το Harman/Kardon Aura Studio 4 συνδυάζει τον εξαιρετικό ήχο με καθηλωτική σχεδίαση, που μετατρέπει την εμπειρία του ήχου σε τέχνη και δημιουργεί μια πολυαισθητηριακή εμπειρία. Το subwoofer των 5,2” ιντσών και η συστοιχία των 6 ηχείων εγγυώνται μια πολύ δυνατή ακουστική εμπειρία, ενώ οι 324 κρύσταλλοι που βρίσκονται στη βάση του θόλου συγχρονίζονται με τη μουσική και παράγουν χρώμα, σε πέντε διαφορετικά μοτίβα -ανάλογα με την ψυχική σας διάθεση. Και το καλύτερο; Είναι κατασκευασμένο σε σημαντικό βαθμό από ανακυκλωμένα υλικά, κάνοντας έτσι και μια δήλωση βιωσιμότητας που εμπνέεται από τη Φύση.

Το Harman/Kardon Go + Play 3 επιστρέφει επανασχεδιασμένο εσωτερικά και εξωτερικά, διατηρώντας όμως τη χαρακτηριστική ημικυκλική του σιλουέτα. Το ηχείο μπορεί να υπερηφανεύεται για τον ισχυρό, δυναμικό ήχο που γεμίζει το χώρο, χάρις στο σύστημα ηχείων 3 κατευθύνσεων υψηλής απόδοσης, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου subwoofer του οποίου το μεγάφωνο έχει κατεύθυνση («βλέπει») προς τα κάτω για να γεμίζει με μπάσο τον χώρο σας. Με διάρκεια μπαταρίας έως και 8 ώρες, μπορεί να μετακινηθεί οπουδήποτε χάρις στην εργονομική λαβή από ανοδιωμένο αλουμίνιο.

Εσύ, ποιο θα διαλέξεις;