Ο Angus Cloud, ο ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο στο δράμα της HBO «Euphoria», πέθανε τη Δευτέρα στο Όκλαντ της Καλιφόρνια, σε ηλικία 25 ετών. Την δυσάρεστη είδηση, σύμφωνα με το Variety, έκανε γνωστή η οικογένειά του μέσα από ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον γνωστό ηθοποιό.

«Με βαριά καρδιά έπρεπε να αποχαιρετήσουμε έναν απίστευτο άνθρωπο σήμερα. Ως καλλιτέχνης, φίλος, αδελφός και γιος, ο Angus ήταν ξεχωριστός για όλους μας από πολλές απόψεις. Την περασμένη εβδομάδα έθαψε τον πατέρα του και πάλεψε έντονα με αυτή την απώλεια. Η μόνη παρηγοριά που έχουμε είναι ότι γνωρίζουμε ότι ο Angus έχει επανενωθεί με τον μπαμπά του, ο οποίος ήταν ο καλύτερος φίλος του. Ο Angus ήταν ανοιχτός για τη μάχη του με την ψυχική υγεία και ελπίζουμε ότι ο θάνατός του μπορεί να είναι μια υπενθύμιση για όλους, ότι δεν είναι μόνοι και δεν πρέπει να το πολεμήσουν μόνοι τους», ανέφερε αρχικά η οικογένεια του Cloud σε μια δήλωση.

«Ελπίζουμε ότι ο κόσμος τον θυμάται για το χιούμορ, το γέλιο και την αγάπη του για όλους. Ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή, καθώς ακόμη επεξεργαζόμαστε αυτήν την καταστροφική απώλεια», αναφέρεται στην δήλωση.

Ο Cloud έγινε γνωστός για τον ρόλο του ως Fezco στην δραματική σειρά της HBO που βραβεύτηκε με Emmy. Ήταν βασικός χαρακτήρας στις δύο πρώτες σεζόν της σειράς.

Πηγή: intronews.gr