Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις πλατφόρμες είναι πολύ δυνατός. Δεν σε παίρνει να επαναπαύεσαι ούτε να μην «ταΐζεις» επαρκώς τους συνδρομητές σου με νέα (ποιοτικά) προϊόντα. Το Disney+ δεν μένει αδρανές και το καινούριο του υλικό αυτήν την εποχή συνιστά μια εκλεκτή απόδειξη περί τούτου.

Τι brand new μας έχει το Disney+; Τι προσέθεσε δηλαδή στην ήδη πολύ δυνατή λίστα του; Κάτσαμε και κάναμε μια διαλογή για να σε βοηθήσουμε στο ψάξιμο. Και για σειρές και για ταινίες. Εσύ φτιάξε ποπ κορν και πάτα το play…

Ta new entries του Disney+

A Murder at the End of the World (Φόνος στην Άκρη του Κόσμου)

Φρέσκο, φρέσκο, σπαρταράει που λέμε. Κατηγορία “Mini series”, κυκλοφόρησαν τα πρώτα 2 επεισόδια για να μπούμε στο κλίμα, να «ψηθούμε» και μετά θα έχουμε φρέσκο ραντεβού κάθε Τρίτη ωσότου συμπληρωθούν 7 (επεισόδια).

Με δυνατό καστ, ήτοι Κλάιβ Όουεν, Έμα Κόριν, Μπριτ Μάρλινγκ και Χάρις Ντίκινσον, έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε πως έχουμε να κάνουμε με κάτι πολύ καλό. Οι πρώτες κριτικές προς αυτήν την κατεύθυνση μας ωθούν, ενώ το ότι τη σειρά υπογράφουν οι δημιουργοί του συναρπαστικού The OA, μας ιντριγκάρει ακόμα περισσότερο.

Όσο για το story αυτής της σειράς μυστηρίου; Ιδού η επίσημη σύνοψη: μια ερασιτέχνης ερευνήτρια και κορυφαία χάκερ, που ανήκει στην Gen Z, η Ντάρμπι Χαρτ (Έμα Κόριν) καθώς και άλλοι οχτώ καλεσμένοι, δέχονται μια πρόσκληση από έναν μοναχικό δισεκατομμυριούχο (Κλάιβ Όουεν) να παρευρεθούν σε ένα θέρετρο που βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη και εντυπωσιακή τοποθεσία.

Όταν ένας από τους καλεσμένους εντοπίζεται νεκρός, η Ντάρμπι πρέπει να χρησιμοποιήσει όλες τις ικανότητές της προκειμένου να αποδείξει ότι πρόκειται για δολοφονία, μέσα σε ένα κλίμα από αντικρουόμενα συμφέροντα και προτού ο δολοφόνος σκοτώσει ξανά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Intronews.gr