Αν δεν πρόλαβες να δεις το Poor Things στους κινηματογράφους, τότε σου φέρνουμε ευχάριστα νέα. Η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένου «Καλύτερης Ταινίας» και 5 Βραβεία BAFTA (Α’ Γυναικείος Ρόλος, Καλύτερος Σχεδιασμός Παραγωγής, Καλύτερα Κοστούμια, Καλύτερο Μακιγιάζ και Κομμώσεις και Καλύτερα Ειδικά Οπτικά Εφέ), θα γίνει διαθέσιμη στο Disney+, στις 7 Μαρτίου.

Από τον σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο και σε παραγωγή της Έμα Στόουν, η απίστευτη ιστορία και εκπληκτική εξέλιξη της Μπέλα Μπάξτερ, μιας νεαρής γυναίκας που επανέφερε στη ζωή ο λαμπρός αλλά ανορθόδοξος επιστήμονας δόκτωρ Γκόντγουιν Μπάξτερ, θα ξεκινήσει το ταξίδι της streaming πλαρτφόρμα. 

Poor Things / @Disney+

Υπό την αιγίδα του Μπάξτερ, η Μπέλα διψά για μάθηση. Αναζητώντας την εμπειρία που της λείπει, το σκάει με τον Ντάνκαν Γουέντερμπερν, έναν επιτήδειο και διεφθαρμένο δικηγόρο, και ζει μια συναρπαστική περιπέτεια από ήπειρο σε ήπειρο. Απαλλαγμένη από τις προκαταλήψεις της εποχής της, η Μπέλα εμμένει στον στόχο της να υπερασπιστεί την ισότητα και την ελευθερία.

Poor Things

Το Poor Things είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα του Alasdair Gray, η ταινία είναι σε σενάριο του Tony McNamara, σηματοδοτόντας τη δεύτερη συνεργασία του Λάνθιμου και του McNamara, μετά την ταινία «Η Ευνοούμενη», η οποία είναι επίσης διαθέσιμη στο Disney+.