Αυτό μπορεί να πάει από πολύ καλά μέχρι… χάλια. Δεν υπάρχει μέση λύση. Μια ή άλλη, πρόκειται για μία από τις πιο WTF ειδήσεις που ακούσαμε τελευταία: ο Λίαμ Νίσον θα πρωταγωνιστήσει στο reboot του θρυλικού κινηματογραφικού σύμπαντος που λέγεται «Τρελές Σφαίρες» (Naked Gun)!

Θέλει μια κάποια… τρέλα για να μπεις σε διαδικασία σύγκρισης με ένα ρόλο που έχει ταυτιστεί με τον Λέσλι Νίλσεν. Τον ενοχλούσε πάντως τον μακαρίτη πλέον Λέσλι (πέθανε το 2010, σε ηλικία 84 ετών) που τον είχαν συνδέσει απόλυτα με το ρόλο του Φρανκ Ντρέμπιν. Στις 3 συνολικά ταινίες που γυρίστηκαν συνολικά, σε ένα καλτ φαινόμενο στα τέλη των 80s και στις αρχές των 90s.  

Ο Λίαμ Νίσον τέτοιο κίνδυνο δεν έχει. Τόσα χρόνια, την έχει κάνει την πορεία του στο χώρο, τα «γαλόνια» τα κατέκτησε. Το θέμα βέβαια είναι αν εν προκειμένω πάει να μπλέξει σε πράγματα που δεν θα μπορέσει να χειριστεί ομαλώς. Το θέμα επίσης είναι αν έτει 2025, τότε υπολογίζεται να βγει το καινούριο «Τρελές Σφαίρες», μπορεί να περάσει ακόμα το «καμμένο» χιούμορ του τότε.

Μην γινόμαστε πάντως εκ των προτέρων γκρινιάρηδες. Ας περιμένουμε να βγει με το καλό και κρίνουμε μετά. Τον Λίαμ Νίσον, αλλά και το γενικότερο αποτέλεσμα.