Ο Νίκος Κοκλώνης έχει μάτι. Δεν το βγάζουμε από το μυαλό μας – δεν σκαρώνονται τέτοια σενάρια. Το ξέρουμε γιατί ο ίδιος μας το έχει κάνει σαφές και κρυστάλλινα καθαρό. Με αυτό το τραγούδι (;):

Έκανε όμως 3 φορές το σταυρό του και του πέρασε – και πάλι δικά του λόγια quotάρουμε. Και έχει πλέον αποκτήσει άλλο μάτι. Αυτό του τίγρη. Του κυνηγού ταλέντων. Εντόπισε λοιπόν αυτόν που στα μάτια του θα απογειώσει το νέο reality που ετοιμάζει: Αυτός ο «κάποιος» είναι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο Έλληνας πολιτικός δημοσιογράφος είναι στα ονόματα που ακούγονται έντονα για το TV Queens, έτσι θα λέγεται το νέο reality που καταφτάνει λίαν συντόμως από το Open και ως concept (θα) έχει να μας «μάθει» τηλεόραση. Με διευθυντή τον Ανδρέα Μικρούτσικο – αυτό έχει «κλειδώσει». Πολύ κοντά εντωμεταξύ είναι και η Ιωάννα Μαλέσκου στο να συμφωνήσει για να γίνει η παρουσιάστρια του σόου.

Και ο Μπογδάνος πού κολλάει σε όλο τούτο; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Happy Day και της Τίνα Μεσσαροπούλου ο άλλοτε βουλευτής της ΝΔ (και μετά «μαλωμένος» με όλο το -πολύ- δεξιό τόξο που προσπάθησε να βρει πολιτική στέγη), προαλείφεται για καθηγητής στο εν λόγω τηλεοπτικό πρόγραμμα. Προοπτική που είναι στο τραπέζι και για άλλα γνωστά ονόματα όπως η Χριστίνα Λαμπίρη και η YouTuber Dat Lilly – παλαιότερα είχαμε ακούσει και για Κατερίνα Γκαγκάκη, Έλενα Χριστοπούλου.

Παρουσίαση, Δημοσιογραφική Δεοντολογία, Σχολιασμός-Gossip σε πάνελ, Κινησιολογία, Ενδυματολογία, Social media είναι τα μαθήματα που θα μπουν στη διδακτική ύλη αυτής της Ακαδημίας Τηλεόρασης για τις επίδοξες βασίλισσες.

Piece of cake για τον άλλοτε παρουσιαστή του ΣΚΑΪ; Η ελληνική TV πρόκειται να γίνει Μπογδ-άνω κάτω; Τίποτα από τα παραπάνω; Σύντομα θα μάθουμε. O Νίκος Κοκλώνης παλεύει για μια μεταγραφή αεροδρομίου, κάτι σαν Ζαγοράκης από ΝΔ σε ΠΑΣΟΚ για να το βάλουμε σε πλαίσιο.

Δείτε το ρεπορτάζ για το τι μας ετοιμάζει ο Νίκος Κοκλώνης: