Τι προτιμάς; Πρωινό jogging για το ιδανικό ξεκίνημα της ημέρας; Διάδρομο στο γυμναστήριο στο break σου; Βραδινό τρέξιμο για να διώξεις την ένταση της δουλειάς; Ό,τι και αν προτιμάς να τρέχεις, να είσαι στο στοιχείο σου. Και όπως ζητάς την αδρεναλίνη της άσκησης, έτσι θες και το παπούτσι να σου προσφέρει τα πάντα. Όμως, αυτά που μπορούν να το κάνουν, δεν είναι πολλά. Τουλάχιστον, όχι όπως το νέο UA HOVR™ Phantom 3 SE Storm.

Και μιλάμε βάσει εμπειρίας, γιατί δοκιμάσαμε το HOVR™ Phantom 3 SE Storm της Under Armour και διαπιστώσαμε ότι είναι ένα παπούτσι τρεξίματος που σέβεται την προσπάθεια που κάνεις, προσφέροντάς σου με τα χαρακτηριστικά του όλα όσα χρειάζεσαι σε κάθε σου βήμα.

Και για να περάσουμε στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, ο αφρός UA HOVR™ είναι αυτός που παρέχει αντικραδασμική προστασία, μειώνει την πρόσκρουση και επιστρέφει ενέργεια σε κάθε σου πάτημα, ενώ ο πάτος 3D αγκαλιάζει το πέλμα για μεγαλύτερη άνεση. Το εξωτερικό κλιπ TPU στηρίζει επιπλέον τη φτέρνα, ενώ όσον αφορά την εξωτερική σόλα από καουτσούκ, έχει σχεδιαστεί στρατηγικά έτσι ώστε να παρέχει αυξημένη πρόσφυση και ανθεκτικότητα.



Επειδή όμως το πάθος σου για τρέξιμο δεν περιορίζεται από κανένα δελτίο καιρού, το UA HOVR™ Phantom 3 SE Storm μπορεί να σε συνοδεύει αξιόπιστα ανεξάρτητα από την πρόγνωση. Η τεχνολογία UA Storm που διαθέτει το επάνω μέρος απωθεί το νερό, κρατώντας το πόδι στεγνό χωρίς να «θυσιάζει» τη διαπνοή ή να προσθέτει επιπλέον βάρος στο παπούτσι. Το UA IntelliKnit είναι απαλό και ελαστικό, και ακολουθεί τη γραμμή του ποδιού σου για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και ευκολία στην κίνηση. Τέλος, τα κορδόνια Bungee επιτρέπουν την εύκολη και σωστή προσαρμογή.



Μπορείς να διαλέξεις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας σε εμπνέει για να τρέξεις -όπως επίσης και τις καιρικές συνθήκες που θα το κάνεις- την επιλογή σου όμως για να το κάνεις σωστά, την ξέρεις: είναι το νέο UA HOVR™ Phantom 3 SE Storm.  

A pair of black and pink shoes

Description automatically generated

Το UA HOVR™ PHANTOM 3 SE STORM είναι τώρα διαθέσιμο σε μοναδικούς χρωματισμούς στα UA Brand Houses , ONLINE και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα.