Οι εποχές που ο ελληνικός λαός ζητωκραύγαζε “είναι τρελός-είναι τρελός ο Γερμανός” έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Δεν έχουν παρέλθει μόνο βασικά, έχουν γυρίσει και 180μοίρες αν σκεφτεί κανείς πως σήμερα παίζουμε βελάκια τη μούρη της Μέρκελ και του Σοϊμπλε ψευτο-μποϊκοτάροντας παράλληλα τα προϊόντα της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής οικονομίας (λέμε τώρα).

Για να μη πιάσουμε όμως θεωρητική κουβέντα ας επιστρέψουμε στα ινσταγραμικά λημέρια ή διαφορετικά στο βασίλειο της φωτογραφίας και της έμπνευσης. Εκεί έμελλε τελευταία, να συναντήσουμε τον Timo, γνωστό και ως @sportfahrer

O Timo δεν είναι ακόμα άλλος ένας λάτρης της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Είναι ένας και μοναδικός τύπος, που με το αστείρευτο φωτογραφικό του ταλέντο, τα τεράστια κονέ του (μάλλον) και τη μεγάλη του τσέπη (υποθέτουμε), έχει καταφέρει να μας παρουσιάσει μερικές από τις πλέον απίστευτες γερμανικές δημιουργίες, στα πλέον απίστευτα μέρη του κόσμου. 

Μεταξύ άλλων θα δείτε τη δική του BMW/ALPINA C1 2,3, μερικές φανταστικές Mercedes (μη θυμώσετε), κλασικές Porsche και μοναδικά τοπία. 

Σε ευχαριστούμε τεράστιε ALPIN-ιστή και λάτρη του κλασικού αυτοκινήτου. Απολαύστε τη δουλειά ενός 23χρονου (!) γερμανού φοιτητή (κράτησα για το τέλος αυτή την τόσο δα μικρή λεπτομέρεια). 

Οι προκλήσεις συνεχίζονται από τον 23χρονο πιτσιρικά. 

Το “Bucket List” του BMWδάκια.

4 γενιές οδηγική απόλαυση. 

Σειρές 6 – 5 – 3 #puremagic

Φυσικά και δεν αποφεύγει να δοκιμάσει τα τελευταία μοντέλα της σειράς M.