Είναι οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες του Μπραντ Πιτ στην καμπάνια του οίκου Brioni το καλύτερο πράγμα που συνέβη στα αντρικά κοστούμια για 55άρηδες; ΝΑΙ. Θα έπρεπε το πρόσωπό του να υπάρχει σε γιγαντοαφίσα όσο είμαστε κολλημένοι στην κίνηση της Βασιλίσσης Όλγας. Ξεκάθαρα. Πιστεύεις κι εσύ ότι βλέπεις το λιβυκό πέλαγος; Ωδή στην ασύλληπτη, εξωπραγματική γοητεία του Μπραντ Πιτ. 

Γιατί αυτός ο τύπος τώρα που μέλωσε το βλέμμα του -προφανώς φιλοσόφησε τη ζωή του μετά τις φουρτούνες που κουβαλά ο βίος ενός Χολιγουντιανού γόη παντρεμένου με δυο από τις πιο αναγνωρίσιμες, ταλαντούχες και πανέμορφες γυναίκες του πλανήτη- μπορεί με μόνο μια ματιά του να κάνει τους πάγους στην Ανταρκτική να λιώσουν. Σαν τις ακτίνες του Σούπερμαν σε διαπερνά το βλέμμα του.

Μετά το πολυσυζητημένο διαζύγιο, στις συνεντεύξεις του είναι πάντα ήρεμος κι εξομολογητικός. Οι δημοσιογράφοι μιλούν για έναν ευγενέστατο megastar. Τα είπε όλα στο GQ: “Είναι που γερνάω. Αρχίζεις κι αντιλαμβάνεσαι καλύτερα το χρόνο, αποκτάς και νέες εμπειρίες, καλές και κακές, με τους ανθρώπους. Κι οι νίκες ή οι ήττες σου – όσο μεγαλώνεις παύεις να ορίζεις τα πράγματα με αυτές τις έννοιες βέβαια. Πώς και με ποιους περνάω το χρόνο μου, αυτό είναι πια το πιο σημαντικό για εμένα”. Τα έβγαλε τα λεφτά της η ψυχοθεραπεία.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Introducing the Brioni Fall/Winter 2020 ‘Tailoring Legends’ advertising campaign featuring brand ambassador Brad Pitt #BradPitt #Brioni75 #TailoringLegends

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brioni (@brioni_official) στις

 Και δεν γοητεύεσαι απλά επειδή είναι ένας ξανθός, καλογυμνασμένος, γαλανομάτης. Αυτά αρκούν για τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά. Ο σταρ απεκδύθηκε το προσωπείο της τελειότητας και έγινε ευάλωτος. Μας ρήμαξε. Πήγε και παραδέχτηκε, σε συνέντευξη του στον Άντονι Χόπκινς για το Interview, ότι δεν έχει κλάψει εδώ και είκοσι χρόνια. Κι ότι παλεύει με τις ενοχές του (ο χωρισμός με την Τζολί ήλθε επειδή για άλλη μια φορά  τύφλα ο Πιτ σήκωσε χέρι στον πρωτότοκο Μάντοξ και η Τζολί δεν το άντεχε πλέον). Κι ότι δεν ήταν περήφανος για όλες τις επιλογές της ζωής του. Τον ενοχλεί η εποχή μας επειδή φερόμαστε στους ανθρώπους ως αναλώσιμα προϊόντα. Και στους New York Times μίλησε για τη λυτρωτική και καθαρκτική περίοδο της αποτοξίνωσης όταν απομονώθηκε από το στραφταλιζέ περιβάλλον του κι ανάμεσα σε άντρες της διπλανής πόρτας στα μίτινγκ των Ανώνυμων Αλκοολικών μίλησε για όλα εκείνα που έκρυβε, που απεύφευγε. Η ανθρωπίλα του είναι ακαταμάχητη. 

Έκοψε αλκοόλ, δεν κοιμίζει πλέον τους δαίμονες τους, έκοψε και λοιπές καταχρήσεις, το έριξε στην γυμναστική και τα σμούθιζ κι αυτό είναι ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟ, είναι ένας από τους πλέον περιζήτητους εργένηδες και ηθοποιούς, αναγνωρίστηκε επιτέλους το ταλέντο του και έγινε Brand Ambassador του οίκου Brioni.Ο Οίκος Brioni συμπληρώνει τα 75 χρόνια λειτουργίας έδωσε στη δημοσιότητα, μέσα από την επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ένα βίντεο και φωτογραφίες του ηθοποιού στα πλαίσια της καμπάνιας “Tailoring Legends” για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2020. Τα ασπρόμαυρα πορτρέτα του διεθνούς φήμης ηθοποιού έχουν δημιουργηθεί από τον διάσημο φωτογράφο Mikael Jansson. Ειλικρινά, ευχαριστούμε.

 Τα vibes που στέλνει φωνάζουν “part time boyfriend”.  Δεν υιοθετούμε τις φήμες για τη σχέση του 56χρόνου ηθοποιού με το 27χρόνο μοντέλο αλλά κάτι πάει καλά στη ζωή του κι αυτό βγαίνει.  Ας πιούμε ένα ποτηράκι Miraval Rose στην υγειά του μετανοημένου άντρα που άνοιξε την κάνουλα με τις ευαισθησίες. Τελικά τα όμορφα αγόρια δεν καίγονται, ωριμάζουν.