Όσοι έχετε δει την παράσταση “Ο Τυχαίος Θάνατος ενός Αναρχικού” ξέρετε πόσο καλά τραγουδάει ο Πάνος Βλάχος και κυρίως ότι γράφει στίχους που σίγουρα δεν τους αποκαλείς αδιάφορους. Όταν τελειώνει η παράσταση όλοι οι θεατές τραγουδούν μαζί “ένα τυχαίο γεγονός, μια νύχτα με αστέρια, που βρέθηκε αναρχικός σε λάθος μπάτσου χέρια” κι αυτό είναι ο ορισμός της επιτυχίας ενός τραγουδιού.

 

Ο Πάνος Βλάχος παρουσίασε το ακυκλοφόρητο νέο του τραγούδι “Με τι Φράγκα” στο Μουσικό Κουτί (το τραγούδι των τίτλων της σειράς «Εκτός Υπηρεσίας») και φυσικά κι αυτοί οι σκωπτικοί στίχοι του λαικού άσματος δεν πέρασαν απαρατήρητοι. Και σήμερα όλοι τραγουδάμε “Με τι φράγκα, με τι φράγκα, πήρες τα Balenciaga, χθες δεν είχες ούτε τοστ, σήμερα μου θέλεις post”.

https://t.co/ccCEEWpTmp

Μια σου φτάει η αναρχία, δυο η πατριαρχία

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πάνος Βλάχος τοποθετείται με ονοματεπώνυμο. Οι στίχοι του ηθοποιού και τραγουδοποιού Πάνου Βλάχου στην ανάρτηση του στο Instagram είναι σίγουρα καυστικοί. “Σε όποιον πέταξε τρικάκια του περνάτε βραχιολάκια, μα βαράτε παλαμάκια σ’ όποιον π**αγε παιδάκια”.

“Είχα κόμπλεξ να πω ότι γράφω τραγούδια, διότι πίστευα ότι όλοι θα πουν ότι εκμεταλλεύομαι τη δημοφιλία που έχω ως ηθοποιός” είπε ο Πάνος Βλάχος που μάλλον δεν φορά παραμορφωτικούς φακούς όταν παρατηρεί την ελληνική κοινωνία. “Αγκαλιάζεις το μαυράκι μόνο αν ξέρει μπασκετάκ锨τραγούδησε και μας έκλεισε το μάτι όταν μας ρώτησε “τιμούλα”. Αυτός ο γελωτοποιός είναι για πολλά βραβεία.

Ο Πάνος Βλάχος μίλησε στο Provocateur (σε συνέντευξη του στην Βάνα Κράβαρη) για τη χαμένη μας μάχη με το αυτονόητο, την ανθρώπινη φύση που δεν θα αλλάξει, τον -όχι και τόσο- Τυχαίο Θάνατο ενός Αναρχικού και το πώς η δεξιά και αριστερά είναι απλώς λέξεις για τους ανθρώπους της γενιάς του.