Πιστή στη δέσμευσή της να παρέχει σε όλους τους καταναλωτές περισσότερες επιλογές, πάντα προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους, η Huawei παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τα νέα μοντέλα της σειράς Y.

Κομψό και βολικό στο μέγεθος, το Huawei Y5ΙΙ συνδυάζει το στυλ με τη λειτουργικότητα. Με το EMUI 3.1 προσαρμοσμένο στο Android 5.1, αξιοποιεί τη μοντέρνα σχεδίαση και προσφέρει εξαιρετικά λειτουργική αισθητική. Παράλληλα, η λειτουργία Easy Key εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές.

Το Huawei Y5II διαθέτει δύο κάμερες 8MP (πίσω) και 2MP (μπροστά), εξελιγμένης τεχνολογίας, για να μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και στο σκοτάδι, απογειώνοντας την εμπειρία λήψης των selfies. Η μεγάλη HD LCD οθόνη των 5.0΄΄ και ο επεξεργαστής τεσσάρων πυρήνων, χρονισμένων στα 1.3GHz, προσφέρουν στο Huawei Y5II την απαραίτητη δυναμική για να είναι πάντα στο προσκήνιο!

Το Huawei Y3II, απευθυνόμενο σε ένα πιο νεανικό κοινό, είναι αντίστοιχα μια πιο προσιτή επιλογή. Με τα ιδιαίτερα δυνατά ηχεία του και τον φωτεινό δακτύλιο που περικλείει την πίσω κάμερα, αλλάζοντας χρώματα καθώς ανταποκρίνεται σε μια σειρά λειτουργιών, δίνει έναν διασκεδαστικό τόνο στην καθημερινή εμπειρία χρήσης.

Συμμετρικά τοποθετημένο απέναντι στο πλήκτρο ενεργοποίησης και τα ρυθμιστικά της έντασης, το Easy Key προσφέρει και εδώ άμεση πρόσβαση στις αγαπημένες εφαρμογές.

Σχετικά με τη Huawei Consumer Business Group

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Huawei είναι διαθέσιμα σε πάνω από 170 χώρες και χρησιμοποιούνται από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού. Το 2015 ήταν στην τρίτη θέση των αποστολών κινητών τηλεφώνων σε όλο τον κόσμο. Με 16 κέντρα R&D εγκατεστημένα σε Ηνωμένες Πολιτείες, Γερμανία, Σουηδία, Ρωσία, Ινδία και  Κίνα, η Huawei Consumer Business Group είναι μία από τις τρεις επιχειρηματικές μονάδες της Huawei και καλύπτει τις συσκευές smartphones, personal computers και tablets, wearables και υπηρεσίες cloud, κ.α. Αξιοποιώντας το παγκόσμιο δίκτυό της το οποίο στηρίζεται στην εξειδίκευση στις τηλεπικοινωνίες για πάνω από 20 χρόνια, η Huawei είναι προσηλωμένη στην παροχή των πιο πρόσφατων τεχνολογικών επιτευγμάτων στους καταναλωτές, σε όλο τον κόσμο.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Huawei Consumer Business Group επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο της Huawei στη διεύθυνση: http://consumer.huawei.com/gr