Η μπίρα Fischer, για 7η συνεχή χρονιά έμεινε πιστή στο ραντεβού της με τη Γαλλική κουλτούρα και τον κινηματογράφο απονέμοντας το «Βραβείο Κοινού Fischer» στην ταινία «Η Ενοχή των αθώων» σε σκηνοθεσία Anne Fontaine. Μέσα από τη διαδικασία της ψηφοφορίας το κοινό ξεχώρισε την αγαπημένη του ταινία ανάμεσα σε 40 διαφορετικές γαλλικές παραγωγές που προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια του 18ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου.

Η τελετή λήξης του φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Μαρτίου στο κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ με την προβολή της ταινίας «Βρε καλώς τους». Στη βραδιά παρευρέθηκαν πλήθος σημαντικών προσωπικοτήτων του διπλωματικού και πολιτιστικού χώρου όπως ο Πρέσβης της Γαλλίας κ.Chistophe Chantepy και τα μέλη της κριτικής επιτροπής του φεστιβάλ, η Πρόεδρος Julie Gavras, o Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, η Δήμητρα Γαλάνη, η Κατερίνα Μισιχρόνη και ο Πέτρος Μάρκαρης.

Με τη σειρά του ο Marketing Director της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, κ. Laurent Delmouly δήλωσε: «Στη δύσκολη εποχή που διανύουμε η τέχνη του σινεμά συνεχίζει να φέρνει κοντά διαφορετικές κουλτούρες και εθνικότητες καθώς και καλλιτέχνες με διαφορετική οπτική για θέματα που αφορούν τη ζωή. Το Ελληνικό κοινό με τον ίδιο ενθουσιασμό ανταποκρίνεται στο κάλεσμα στηρίζοντας τη Γαλλική κουλτούρα εδώ και 18 χρόνια με τη παρουσία του στο φεστιβάλ». Απονέμοντας το Βραβείο Κοινού Fischer, ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τη διοργάνωση και αναφέρθηκε στην χαρά της Fischer να συμμετέχει σε εκδηλώσεις και δρώμενα που αφορούν την έβδομη τέχνη.

Το πάρτι συνεχίστηκε στο bar FAUST όπου οι σινεφίλ χαλάρωσαν και απόλαυσαν όμορφες μουσικές με τη συνοδεία της Fischer ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 19ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου το 2018.

Fischer, It’s About Taste

#FischerBeer #ItsAboutTaste

www.fischerbeer.gr