Όταν ήμασταν μικροί περιμέναμε με ανυπομονησία το Πάσχα για τη λαμπάδα που θα μας έφερναν οι νονοί μας. Και όλα όσα τη συνόδευαν, φυσικά. Ξέρετε τώρα, τσουρέκι, σοκολατένιο αυγό, παιχνίδια. Μεγαλώσαμε και αυτά σταμάτησαν, οπότε αρχίσαμε να τα παίρνουμε εμείς στον εαυτό μας (ναι, τέτοιοι ήμασταν). Μέχρι που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και τώρα τα αγοράζουμε στα βαφτιστήρια μας. Σαν φαύλος κύκλος μοιάζει όλο αυτό, προχωράμε. 

Αυτό που αντιληφθήκαμε, από την αρχή κιόλας, ήταν πως η λαμπάδα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Και φαντάζεστε πώς καταλήγουμε κάθε Πάσχα. Τα αφήνουμε όλα τελευταία στιγμή, χρόνος μηδέν, οπότε στρεφόμαστε στο online shopping. Αν είστε κι εσείς της τελευταίας στιγμής, μας καταλαβαίνετε. Για να φέρουμε αυτή την πίστα εις πέρας – και κυρίως με επιτυχία- η λύση μας είναι το e-shop.gr. Το σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή ένα πράγμα.  

Τι μπορείτε να βρείτε στο eshop.gr; Θα μπορούσαμε να σας πούμε τα πάντα, αλλά για την ώρα θα εστιάσουμε στις λαμπάδες και στα παιχνίδια. Λαμπάδες για κάθε γούστο, κάθε ηλικία και με τις πιο χαμηλές τιμές. Λαμπάδες βασικά που θα κάνουν τα βαφτιστήρια σας να ξεχωρίσουν κι εσείς να ξεχωρίσετε σε εκείνα. 

Εμείς, πάλι, έχουμε ξεχωρίσει τις ακόλουθες λαμπάδες: 

Λαμπάδα Lego Super Heroes, Marvel Iron Man

Λαμπάδα Lego Minecraft

Λαμπάδα Lego Disney

Λαμπάδα Lego Star Wars

Λαμπάδα Boing & Bubble Gun Spiderman

Και για Πασχαλινά δώρα τα εξής:

Unlock! Μυστικές Περιπέτειες

Lego Minifigures

Speak Out

Στο eshop.gr εκτός από λαμπάδες και παιχνίδια, υπάρχει μια μεγάλη γκάμα επώνυμων brands για να μην μείνει κανένας παραπονεμένος. Οπότε εκεί που ψωνίζουμε για τα βαφτιστήρια, παίρνουμε και κάτι για τον εαυτό μας.

Smartwatch Forever Forevive Lite SB-315 Rose Gold

Savio TWS-06 Wireless Bluetooth Earphones

Hama 184028 Touch Bluetooth On-ear Stereo Headset White/Beige

Οld Spice Wolft 6x(STCK+SG) + Τράπουλα