Μετά την Πάτρα και την Πελοπόννησο, νέοι φίλοι αλλά και παλιοί γνώριμοι της ιστορικής μπύρας ΜΑΜΟΣ θα μπορούν να την απολαύσουν πλέον σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Έχοντας ταξιδεύσει από το 1876 στο σήμερα και από την Πάτρα σε ολόκληρη την Ελλάδα, η ΜΑΜΟΣ ήρθε για να μας μεταφέρει με τη γεύση και την εμφάνισή της σε εποχές #opwstote.

Την πανελλαδική κυκλοφορία της γιόρτασε με ένα μεγάλο speakeasy πάρτυ, σε μία από τις πιο κεντρικές πλατείες της Αθήνας. Την Πέμπτη 17/5 αναμνήσεις από τα 20’s ξύπνησαν στην πλατεία Αβησσυνίας μέσα από μία μοναδική εμπειρία γεμάτη μουσική και χορό #opwstote.

Οι Gadjo Dilo και οι The Swingin’ Cats ξεσήκωσαν τον κόσμο με τις ζωντανές εμφανίσεις τους, όσο τα μέλη της χορευτικής ομάδας Athens Swing Cats τον παρέσυραν σε ρυθμούς διασκέδασης. Η ρετρό μουσική και ο χορός συνεχίστηκαν μέχρι αργά το βράδυ, πάντα συντροφιά με την μπύρα ΜΑΜΟΣ που δρόσιζε όλους τους φίλους της που βρέθηκαν εκεί.

Ο κ. Γιώργος Μακρυγιαννάκης, Marketing Manager της ΜΑΜΟΣ, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε σίγουροι ότι οι καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα θα αγκαλιάσουν με την ίδια αγάπη την ΜΑΜΟΣ, όπως έχουν κάνει ήδη από πέρσι στην Πάτρα και την Πελοπόννησο. Με την αναβίωσή της φιλοδοξούμε να στεφθεί και πάλι με επιτυχίες αντίστοιχες με αυτές που “έζησε” στο παρελθόν, στην πορεία των 100 ετών που διένυσε”.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της οικογενείας Μάμου, ιδιοκτήτριας του σήματος, κ. Παναγής Μάμος, δήλωσε: “Η οικογένεια Μάμου είναι γεμάτη χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια, καθώς η επιστροφή της  μπύρας ΜΑΜΟΣ στην αγορά ήταν ένα μεγάλο μας όραμα που έγινε πραγματικότητα μέσα από την συνεργασία μας με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία. Είμαστε σίγουροι ότι η μπύρα ΜΑΜΟΣ, με την υψηλή ποιότητά της θα κερδίσει ξανά την προτίμηση των φίλων του ζύθου, φέρνοντας στο παρόν μνήμες, αρώματα και γεύσεις μιας άλλης γνήσιας εποχής, ακριβώς όπως τότε”.

Η ΜΑΜΟΣ είναι μια ξανθιά μπύρα Pilsener, με 5% αλκοόλ, που χαρακτηρίζεται από τη μεστή της γεύση, τον πλούσιο αφρό της καθώς και το ιδιαίτερο άρωμα λυκίσκου. Κυκλοφορεί σε μπουκάλι και κουτί των 500ml, καθώς και σε βαρέλι των 20L.

Παράγεται και διανέμεται πανελλαδικά από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία μέσω παραχώρησης άδειας χρήσης του σήματος από την οικογένεια Μάμου.