Σας αρέσει να είστε δημιουργικοί και αυτό να το δείχνετε και στην μόδα που επιλέγετε; Τώρα το καλοκαίρι το πνεύμα σας απελευθερώνεται, η μόδα αλλάζει και χαλαρώνουν όλα τα dark του χειμώνα. Όσο είστε στην πόλη, απλά επιλέξτε μέσα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια όπως είναι σκούρα και ανοιχτά blue jeans και t-shirt με prints που δεν πρόκειται να τα βρείτε πουθενά αλλού παρά μόνο στη Vagrancy!

Τα ανδρικά κοντομάνικα μπλουζάκια είναι χειροποίητα και αναπαριστούν μία ξεχωριστή ιστορία. Τα επιλέγουν τόσο οι νέοι όσο και οι πιο ώριμοι. Η εφαρμογή τους είναι τέλεια και φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας.

Κοντομάνικη μπλούζα AC/DC

Την έχουμε δει φορεμένη όχι μόνο από γνήσιους κλασικούς ροκάδες αλλά και από πιο trendy γούστα. Το print εδώ είναι αρκετά εκτεταμένο -Cobain Printed Design- και σχεδόν απλώνεται σε όλη την μπλούζα. Το άσπρο φόντο το κάνει ακόμα πιο έντονο, ενώ το rib στα μανίκια την θέτει αμέσως υποψήφια επιλογή για μία ιδιαίτερη περίσταση. Βρείτε την εδώ.

BANANA GUN

 


Μέσα από ένα πανέξυπνο design ξεδιπλώνεται ένα από τα αγαπημένα logo της Vagrancy! Μία μπανάνα που ξετυλίγεται σε όπλο. Οι αποχρώσεις είναι ιδανικές για να συνδυάσετε το basic t-shirt με το αγαπημένο σας τζιν. Το μανίκι στο τελείωμα έχει rib αγκαλιάζοντας το μπράτσο.

Handmade jean σε αφηρημένο μοτίβο

 

Ένα τζιν σε χαλαρή γραμμή με χειροποίητες λεπτομέρειες είναι ένα από τα outfit που μπορούν να σας αλλάξουν τη διάθεση και να σας προσφέρουν κορυφαία άνεση ό,τι κι αν κάνετε όπου κι αν βρίσκεστε. Με πλαϊνές τσέπες και μεγάλες πίσω τσέπες, είναι μία τέλεια επιλογή για όλες τις ώρες. Αποκτήστε το με ένα κλικ!

Σας άρεσε; Μπορείτε να βρείτε ένα παρόμοιο ανδρικό τζιν παντελόνι εδώ.

Στην μεγάλη ποικιλία Vagrancy μπορείτε να βρείτε κι άλλα ανδρικά τζιν παντελόνια για να καλύψετε τις ανάγκες σας. Οι καλύτερες αγορές γίνονται στο Vagrancylifestyle!