Η μέρα ξεκίνησε με μια ξεχωριστή εμπειρία στο escape room “Patra’s Clue”, όπου οι δημοσιογράφοι από τοπικά μέσα είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν σημαντικά στοιχεία για την παραγωγή του ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ στην Πάτρα, παίζοντας στα δύο ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, αλλά και να γευτούν πρώτοι τον «Πατρινό» ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ με την απροσδόκητα γλυκιά και δροσιστική γεύση του.

Το δωμάτιο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ 11, επιλέχθηκε από τους δημοσιογράφους να παραμείνει ανοιχτό για όλους τους λάτρεις του ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ για 15 ημέρες, έτσι ώστε όσοι θέλουν να ανακαλύψουν τα μυστικά της αλεπούς και να απολαύσουν τον αγαπημένο τους Μηλίτη, να μπορούν να το κάνουν παίζοντας στο ειδικά διαμορφωμένο escape room.

Το πάρτυ δε σταμάτησε όμως εκεί. Την ίδια ημέρα, τα ίχνη της αλεπούς μας οδήγησαν στο μεγάλο Street party που έγινε στο Ουλαλούμ. Εκεί ο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ μας κάλεσε να το σκάσουμε από τα ίδια, και να ζήσουμε μια αλλιώτικη καλοκαιρινή εμπειρία σε ένα urban πάρτυ.

Τα σκαλιά της Γεροκωστοπούλου γέμισαν από κόσμο που ήρθε για να γιορτάσει μια ιδιαίτερη καλοκαιρινή νύχτα στην πόλη, συντροφιά με παγωμένο, τοπικό πλέον μηλίτη, που κέρδισε τους πάντες με τη γεύση του. Το πάρτυ ξεκίνησε με τον DJ Giannis Kardaris και τα beats του, ενώ στη συνέχεια απολαύσαμε την μπάντα Drunk Jackals η οποία με ένα δυνατό rock live ξεσήκωσε τον κόσμο, όσο οι Oink Tattoo Patra, δημιούργησαν με το δικό τους μοναδικό ταλέντο ένα διαφορετικό Μηλoκλέφτικο graffity.

Θετικά vibes απογείωσαν τη φάση και το κέφι του κόσμου στιγμάτισε μοναδικά τη βραδιά. Από εδώ και στο εξής, αν ακούσετε κάποιον να σας σφυρίζει…«μηλοκλέφτικα» θα είναι ο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ που ξεκινά πλέον τις ανατρεπτικές περιπέτειές του από την Πάτρα και μας παρασύρει σε αυτές.

Ψάξε τα σημάδια της αλεπούς στους δρόμους της πόλης, απόλαυσε ένα μοναδικό ποτό από ζουμερά και τραγανά μήλα με 4,5% αλκοόλ και… ΣΚΑΣ’ ΤΟ από τα ίδια!