Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, η κορυφαία σχολή γαστρονομικών, τουριστικών και ξενοδοχειακών σπουδών, συνεχίζει να πρωτοπορεί σταθερά από το 1996 και διοργανώνει το LE MONDE Bootcamp September Edition προσφέροντας σε ενδιαφερόμενους επίδοξους Chefs & Pastry Chefs από όλη την Ελλάδα, μία ακόμα Δωρεάν Εκπαιδευτική Εμπειρία, το LE MONDE Bootcamp September Edition. 

Συγκεκριμένα, από τις 10 έως και τις 12 Σεπτεμβρίου, η LE MONDE θα υποδεχθεί για 2η  φορά, στις υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις της στο Μοσχάτο, νέους και νέες επίδοξους Chefs & Pastry-chefs, 17 έως 40 ετών, που αγαπούν τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική και επιθυμούν να ζήσουν από κοντά την εκπαιδευτική εμπειρία της      LE MONDE. Οι τυχεροί που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το εντελώς δωρεάν 3ήμερο εκπαιδευτικό LE MONDE Bootcamp September Edition, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο site www.lemonde.edu.gr/bootcamp από τις 21/08 έως και τις 03/09 (23:59).

Όλοι όσοι θέλουν τώρα, ή/και δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή στο προηγούμενο LE MONDE Bootcamp που διεξήχθη τον Ιούλιο (09-11/07), έχουν ξανά την ευκαιρία να ζήσουν τη μοναδική αυτή βιωματική, εκπαιδευτική εμπειρία, σχεδιασμένη αποκλειστικά από τη LE MONDE για εκείνους. Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας θέσεων στο δωρεάν εκπαιδευτικό LE MONDE Βootcamp September Edition, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν στην ειδική σελίδα του site (www.lemonde.edu.gr/bootcamp) και οι τυχεροί επιλαχόντες θα ενημερωθούν από τη LE MONDE. 

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε την εξαιρετική αυτή εμπειρία και να δείτε πως είναι να εκπαιδεύεται κανείς επαγγελματικά, υπό την καθοδήγηση διακεκριμένων επαγγελματιών καθηγητών Chefs, στα εξαιρετικής λειτουργικότητας εργαστήρια της σχολής LE MONDE που για άλλη μια φορά, θα γίνουν το πεδίο δράσης για συμμετοχή και παρακολούθηση διαλέξεων, πειραματισμούς και live μαγειρικές δράσεις, προκειμένου οι νέοι και οι νέες τυχεροί συμμετέχοντες να γνωρίσουν την ουσία, να μοιραστούν τα «μυστικά» της επιτυχίας και να έρθουν σε επαφή με την αληθινή γοητεία της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής τέχνης!

Tο LE MONDE BOOTCAMP September Edition, επιφυλάσσει και πάλι στους συμμετέχοντες πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και αναπάντεχες συναντήσεις με τους “Stars” της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής τέχνης. Εάν λοιπόν είσαι κι εσύ από 17 έως 40 ετών με πάθος για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική και η κουζίνα είναι ο φυσικός χώρος που επιλέγεις για να δημιουργείς και να εκφράζεσαι, μην χάνεις χρόνο και δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή! Η LE MONDE σε περιμένει να ανακαλύψεις από κοντά αυτόν τον υπέροχο, συναρπαστικό κόσμο. Καλή επιτυχία στους ενδιαφερόμενους!