Οι adidasRunners αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά, ότι τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει. Ένα community που βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα, που ζει για τη στιγμή που θα βρεθεί στους δρόμους για να τρέξει.

Αυτή τη χρονιά, οι συνθήκες μπορεί να είναι διαφορετικές, αλλά ο στόχος είναι ίδιος. ΟΜαραθώνιοςείναι ιδέα και όχι απλά ένα γεγονός ή μία διοργάνωση.

Μέσα από το νέο τουςvideo,οιadidasRunnersπαρακινούν τον κόσμο να μη σταματήσει να προετοιμάζεταικαι να πάρει μέρος σε έναν διαφορετικό, virtual Μαραθώνιο.

Το γύρισμα της ταινίας έγινε σε 5 διαφορετικά locationsτης Αθήνας, με σκοπό να δείξει ότι ο καθένας φέτος μπορεί να διαλέξει τη δικιά του διαδρομή για να αγωνιστεί, να τρέξει και να δοκιμάσει τις αντοχές του, όπως κάνει και η ιστορία.

Με σύμμαχο τη νέα COLD.RDY συλλογή ρούχων της adidas, είσαι έτοιμος να βγεις και να δημιουργήσεις τη δική σου διαδρομή, ακόμα και τον χειμώνα, όταν η θερμοκρασία πέφτει. Με ύφανση που αφήνει τον αέρα να κινείται και τεχνολογία που προστατεύει και προσαρμόζεται σε όλες τις καιρικές συνθήκες, είσαι #ReadyForSport, όπως και οι πρωταγωνιστές του video. Άλλωστε η adidasRunning συλλογή υποστηρίζει τον κάθε δρομέα, σε κάθε του βήμα, σε όποιο επίπεδο και αν βρίσκεται, όποιος κι αν είναι ο στόχος του. Δέσε τα κορδόνια σου, νιώσε πιο READY FOR SPORT από ποτέ και τρέξε στον virtual Μαραθώνιο της Αθήνας με το νέο Supernova!

Σε μια καθημερινότητα που συνεχώς αλλάζει, θέλεις να είσαι ένα βήμα μπροστά. Και ο φετινός virtual Μαραθώνιος σου δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις τον ίδιο σου τον εαυτό και να νιώσεις πιο δυνατός. Κατέβασε δωρεάν την adidasRunning εφαρμογήγια να καταγράψεις τον virtual αγώνα σου αλλά και για να παρακολουθείς την εξέλιξή σου!

Staytuned στο FacebookGroup των adidasRunnersAthens και κάνε join δωρεάν στα καθημερινά livesessions του community, για να προετοιμαστείς για τον virtual αγώνα σου αλλά και να έρθεις σε online επαφή με ένα community που μοιράζεται το ίδιο πάθος με εσένα.

Έχεις το motivation αλλά και την καθοδήγησηαπό το community των adidasRunners,έχεις και τον κατάλληλο εξοπλισμό.Είσαι έτοιμος. Έτοιμος για τον virtual Μαραθώνιο. Έτοιμος να εκπληρώσεις τον στόχο σου, ανεξάρτητα από τις συνθήκες!