O Τάκης Χατζής ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται» σε μία συνέντευξη με ανατροπές. Η παρουσιάστρια τον υποδέχτηκε με γάντια του μποξ για να παραπέμπει στο Direct, την εκπομπή του στον Alpha.

Ο δημοσιογράφος αστειεύτηκε λέγοντας ότι παρακολουθεί την καριέρα της από τότε που ήταν στην ΥΕΝΕΔ και έκανε το «Αλάτι και πιπέρι» (την ιστορική εκπομπή του πατέρα της), όπως γράφει το Znews.gr.

«Όποιος κι αν είναι απέναντί μου δεν αλλάζει κάτι. Δεν χωρίζω τους ανθρώπους. Ένας ηθοποιός δεν είναι μέσα στο κοινωνικό γίγνεσθαι; Δεν είναι ένας άνθρωπος που παράγει πολιτική σκέψη; Όχι κομματική», είπε.

Η παρεξήγηση με το «Πάμε Δανάη»

Αναφέρθηκε και στην «κόντρα» του με την εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με σχόλια από τη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη σχετικά με τις ερωτήσεις που έκανε στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Εγώ θέλω να πω γιατί μίλησα και με τον κύριο Καβατζίκη. Μου λέει “κρατάς κακία;”. Τι κακία να κρατήσω; Αυτά είναι νέα παιδιά, ταλαντούχα, έρχονται και εγώ φεύγω. Αυτοί είναι το μέλλον στην τηλεόραση, το μέλλον στη δουλειά μας. Τι να έχω; Κάπου έκαναν μια κριτική για τις ερωτήσεις μου. Εκεί μόνο θέλω να πω το εξής. Ας αφήσουμε τους δημοσιογράφους, να πάμε στην κριτική των ανθρώπων που παράγουν πράγματα για την κοινωνία. Εγώ έτσι κάνω τις ερωτήσεις μου. Είχε έρθει υπουργός και του είπα “δεν ντρέπεσαι; Δεν κοκκινίζεις;”. Τη συμπαθώ ιδιαίτερα τη Δανάη, δεν είναι κομπλεξική, είχα μιλήσει με τα καλύτερα λόγια στο ραδιόφωνο στο ξεκίνημά της», είπε.

«Κάνω αίτημα για να δω τον γιο μου» είπε με χιούμορ ο δημοσιογράφος, ο οποίος έχει δύο εγγόνια και μάλιστα πρόσφατα έγινε παππούς δεύτερη φορά.

«Πλέον με συμβουλεύει. Έχει κάνει πολλά πράγματα, έχει μια μεγάλη εταιρεία, με συντηρεί στη ζωή, έχω τη γυναίκα μου στα λογιστήρια των sites», τόνισε ο δημοσιογράφος.

«Έχω τσακωθεί σχεδόν με όλους τους πολιτικούς. Σε αυτή την ηλικία δεν αλλάζω. Πηγαίνω κάθε πρωί στο ραδιόφωνο και παίρνω δεκάδες μηνύματα για τις συντάξεις. Με ποιον θα τσακωθώ, με τον Πιερρακάκο που έκανε όσα δεν έχουν κάνει άλλοι σε 10 χρόνια ή τον Δένδια που δίνει μάχες στο εξωτερικό; Συγκρούστηκα με αυτές τις ομάδες. Έχω συγκρουστεί με τον διοικητή του ΕΦΚΑ, γίναμε μαλλιά κουβάρια. Δεν δέχομαι να υπάρχει δημόσια υπηρεσία που να μην σηκώνει τα τηλέφωνα στον κόσμο», είπε με ένταση.

Τι είπε, όμως, για τη θητεία του ως διευθυντής ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης και την εμπειρία του εκεί;

«Δεν μιλάω ποτέ για την ΕΡΤ. Το μόνο που μπορώ να σου δείξω είναι τα στοιχεία της AGB που από 6,5 πήγαμε 16, το δελτίο ειδήσεων. Η ΕΡΤ είναι η επί χρήμασι γυναίκα που όποιος θέλει κάνει τη δουλειά του και δεν πληρώνει τίποτα. Τη βαράνε όλοι. Είναι ένας κοιμώμενος γίγαντας. Είναι εύκολος. Έχει ένα ανθρώπινο δυναμικό πάρα πολύ καλό. Δεν υπάρχει ένας συνδετικός κρίκος να το πάει παρακάτω».

«Καλά κάνει ο κόσμος και αντιπαθεί τους δημοσιογράφους»

Στην ερώτηση γιατί το κοινό αντιπαθεί τους δημοσιογράφους είπε: «Καλά κάνει ο κόσμος και αντιπαθεί τους δημοσιογράφους όπως τους πολιτικούς. Μας έχουν βάλει στο ίδιο καζάνι γιατί κάνουμε λάθη και ταυτιζόμαστε με τους πολιτικούς και είναι έγκλημα. Δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι το ίδιο. Κι εγώ έχω απόψεις ιδεολογικές. Στο κινητό μου θα δεις τι έχω φωτογραφία (και έδειξε ως wallpaper τον Τσώρτσιλ)», είπε.

«Η γυναίκα μου μού έκανε πρόταση γάμου. Τώρα θα πάω σπίτι… Είμαστε 40 χρόνια παντρεμένοι. Τότε ήταν άλλες εποχές. Από παιδιά είμαστε μαζί», είπε και κοίταξε το κινητό του γιατί όπως είπε του στέλνουν μηνύματα πώς θα γυρίσει σπίτι. Ένα από αυτά ήταν του γιου του.

«Ο καλύτερος παρουσιαστής ειδήσεων είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου», τόνισε, βγάζοντας εκτός τον Αντώνη Σρόιτερ. «Από παρουσιαστές λείπει η Μαρία Χούκλη», πρόσθεσε.