Αποκλειστικά για αυτές τις ημέρες, οι Starbucks lovers έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τηναπόλυτη εορταστική επιλογή Starbucks Chilled Classic White Chocolate Mocha και την κορυφαία κλασική επιλογή Starbucks Chilled Classic Cappuccino και να απολαύσουν τη γεύσηκαι τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Starbucks White Chocolate Mocha – Το πιο «γλυκόδώρο» για τα Χριστούγεννα!
Αυτές τις γιορτές, χαρίστε στον εαυτό σας και σε όσους βρίσκονται μαζί σας extraδόσεις απόλαυσης με το κρύο ρόφημα White Chocolate Mocha.Με ακαταμάχητο συνδυασμό έντονου espressoκαι βελούδινου γάλακτος με άρωμα λευκής σοκολάτας το White Chocolate Mocha υπόσχεται να συναρπάσει όσους αναζητούνκάτι ιδιαίτερο, έξω από τα συνηθισμένα!


Με το Starbucks White Chocolate Mocha  η χαρά των Χριστουγέννων μπορεί να είναι στο χέρι σας όποτε θέλετε, όπου και αν βρίσκεστε, πάντα με ασφάλεια! Ανακαλύψτε το στην εορταστική συσκευασία σε επιλεγμένα σημεία πώλησης (supermarket, minimarket και περίπτερα) σε όλη την Ελλάδα.

Starbucks Cappuccino– Η αγαπημένη μας γεύση σε εορταστικό twist!
Και η κορυφαία διαχρονική επιλογή Cappuccino υποδέχεται τα Χριστούγεννα με γιορτινή διάθεση, αφούο κλασικός και αγαπημένος Cappuccino «ντύνεται» για άλλη μια χρονιά στα κόκκινα! Ο δροσερός συνδυασμός πλούσιου espresso, με γάλα και νότες κακάο μας προσκαλεί να μπούμε στο πνεύμα των γιορτών!

Και τα δύο ready to drink ροφήματα υπόσχονται να μας συνοδεύουν σε κάθε Χριστουγεννιάτικη δραστηριότητα  για να μας χαρίσουν αμέτρητες στιγμές χαράς και απόλαυσης, όπου και αν βρισκόμαστε! Παραμένουμε ασφαλείς και απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας συνήθεια!

 

Όλα τα ροφήματα καφέ Starbucks Chilled Classics είναι διαθέσιμα στα ψυγεία των καταστημάτων λιανικής (supermarket, minimarket, περίπτερα) από την Arla Foods Ελλάς. Στη σειρά υπάρχουν τα κλασικά ροφήματα καφέ Starbucks Caramel Macchiato, Starbucks Cappuccino και Starbucks Caffé Latte αλλά και το ξεχωριστό ρόφημα σοκολάτας Starbucks Signature Chocolate καθώς και τα plant – based ροφήματα: Coconut Cocoa Cappuccino, Oat Vanilla Macchiato & Almond Plant-Based Iced Coffee.

*Οι γιορτινές επιλογές της σειράς θα είναι διαθέσιμες στην Ελληνική αγορά μόνο για την περίοδο των Χριστουγέννων, μέχρι τα τέλη του Δεκεμβρίου.