Η πιο εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα σε θέματα τεχνολογίας, κάνει την εμφάνισή της και στα νότια προάστια, σε ένα εντυπωσιακό κατάστημα στην οδό Μεταξά 1 και Μαραγκού 3 στο κέντρο της Γλυφάδας, για να αποδείξει ότι #ολαφτιαχνονται.

Με την πιο σύγχρονη προσέγγιση στην τεχνολογία του σήμερα, η ομάδα ΤΗΕ FIXERS βρίσκεται σε έξι κεντρικά σημεία στην Αθήνα και είναι καθημερινά δίπλα σας, ακόμη και σε περιόδους lockdown, για να αντιμετωπίσει άμεσα, υπεύθυνα και αποτελεσματικά κάθε τεχνικό πρόβλημα των ηλεκτρονικών συσκευών σας.

Το μότο ότι #ολαφτιαχνονται δεν είναι τυχαίο. Αποτελεί την φιλοσοφία και εκφράζει την κουλτούρα των πιο έμπειρων τεχνικών που πλαισιώνουν τα καταστήματα ΤΗΕ FIXERS.   Kάθε κατάστημα είναι και ένα ξεχωριστό υπερσύγχρονο εργαστήριο τεχνολογίας με κορυφαίους τεχνικούς, που διαθέτουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία να επισκευάζουν τα προϊόντα τεχνολογίας και να αποκαθιστούν την όποια τεχνική δυσλειτουργία σας χαλάει την διάθεση, αποπνέοντας σιγουριά και ασφάλεια.

Για κάθε συσκευή iPhone, Smartphone, LaptopMacBookiMacTablet ή PC που χρειάζεται service, η εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών θα προτείνει άμεσα την αποτελεσματικότερη αλλά και οικονομικότερη λύση.

Η δέσμευση της ομάδας THE FIXERS να σας φτιάξει τη διάθεση, αποτυπώνεται όχι μόνο στην παροχή κορυφαίας εξυπηρέτησης και υπηρεσιών, αλλά και στη συνολική εμπειρία στα καταστήματά μας. Το νέο, εντυπωσιακό κατάστημα στο κέντρο της Γλυφάδας έχει ανανεωμένο design, με καθαρές λιτές γραμμές στο σχεδιασμό του. Το ανοικτό υπερσύγχρονο Lab που κυριαρχεί στον χώρο, διαθέτει εξοπλισμό υψηλής ακρίβειας και ασφάλειας με τα πιο εξελιγμένα λειτουργικά συστήματα και αυθεντικά ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας, για επισκευές επιτόπου. Και για όσο χρόνο χρειαστεί να επισκευαστεί η συσκευή σας, μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε στο χώρο και να αναζητήσετε  αξεσουάρ τεχνολογίας σε πρωτότυπα σχέδια και χρώματα, αλλά και εξειδικευμένες λύσεις για το σπίτι ή την επιχείρηση σας.

Αν είστε λάτρης των ηλεκτρονικών αγορών, μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την γκάμα των αξεσουάρ τεχνολογίας στο eshop.thefixers.gr  Οι THE FIXERS ανταποκρίνονται άμεσα στις ιδιαίτερες συνθήκες  που διανύουμε και με στόχο να προστατέψουν εσάς αλλά και το προσωπικό των καταστημάτων, εφαρμόζουν την μέθοδο contactless delivery. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τις online αλλά και τις τηλεφωνικές σας παραγγελίες και είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να εξασφαλίζει ότι δεν θα υπάρχει επαφή ανάμεσα στον διανομέα και τον πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε: publicrelations@thefixers.gr  

www.thefixers.gr

TheFixers @ Γλυφάδα: Μεταξά 1 και Μαραγκού 3, τηλ: 210 8947498

TheFixers @ Νέα Ερυθραία: Κηφισίας 373, τηλ: 2106254699

TheFixers @ Αθήνα: Σταδίου 10, Σύνταγμα, τηλ: 2103215564-5

TheFixers @ Χολαργός: Μεσογείων 216, τηλ: 2106560011

TheFixers @ THE MALL ATHENS, Μαρούσι: Ανδρέα Παπανδρέου 35, τηλ: 2106106028

TheFixers @ Κολωνάκι: Πατριάρχου Ιωακείμ 8, τηλ: 2107234652

 

Για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της τεχνολογίας, like us or follow us:

 Instagram: thefixers.gr  | Facebook: TheFixers