Είσαι fitness loverκαι λατρεύεις το training; Σε ενθουσιάζει η ιδέα ενός unexpected gym να “ανοίγει” διαδικτυακά τις πύλες του; Το adidas x Cosmos Sport | Training Squad έρχεται για να σου προσφέρει την έμπνευση που αναζητούσες, με μια μοναδική online training & shopping εμπειρία!

Το adidas x Cosmos Sport | Training Squad δίνεται την Τρίτη 15/12στις 20:00 στο www.cosmossport.gr/el/cms/147/tringsquad για ένα εκρηκτικό digital FULL BODY WORKOUT& RECOVERY MENU by Akis Petretzikis.

Ανεξάρτητα από το επίπεδο της φυσικής σου κατάστασης, ετοιμάσου για ένα cross-training session που θα τα έχει όλα: πάθος, δυναμισμό, ένταση και στυλ. Προπονήσου μαζί με τον Άκη Πετρετζίκη και αναπλήρωσε την ενέργειά σου με τον πιο healthy και signature τρόπο!

Το  προπονητικό  πρόγραμμα  του adidas x Cosmos Sport | Training Squad θα  εστιάζει  στο cross-training, σε δυναμικό  και challenging μοτίβο.  Με  διαφορετική  έμφαση  κάθε  φορά,  το training θα περιλαμβάνει μια ποικιλία από fitness workouts και trends, με το βάρος του σώματος αλλά και light εξοπλισμό.  Η  έμπειρη Coaching Team,που  αποτελείται  από  την Ιωάννα  Λαουμτζή και  τον Μιχάλη Καφετζή, θα φροντίσει για την πιο ολιστική προσέγγιση στην ενδυνάμωσή σου και θα σε βοηθήσει να υιοθετήσεις ένα πιο healthy και fit lifestyle. Η πιο συναρπαστική online training & shopping εμπειρία ξεκινάει τώρα. 

Σύμμαχός μας στο 1o digital training session θα είναι η νέα COLD.RDY training συλλογή της adidas που σου επιτρέπει να αθλείσαι και να κινείσαι έξω, χωρίς κανέναν περιορισμό από τις καιρικές συνθήκες και είναι διαθέσιμη στο www.cosmossport.gr. Μαζί θα νιώσουμε πιο δυνατοί από ποτέ! Laceup και δες πρώτος την πρεμιέρα στο: www.cosmossport.gr/el/cms/147/trainingsquad

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο Facebook Page Cosmos Sport και στο @cosmossport στο Instagram.

#adidasgr #CosmosSport #adidasTrainingSquad