Τις φετινές γιορτές η Novibet στηρίζει το σπουδαίο έργο αξιόλογων φιλανθρωπικών φορέων μέσα από μια διαφορετική ενέργεια Κοινωνικής Υπευθυνότητας. Ένα εβδομαδιαίο εορταστικό gala με οικοδέσποινα την Τζούλια Νόβα, διοργανώνεται κάθε εβδομάδα από τη Novibet και είστε όλοι καλεσμένοι!

Από τις 18 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή* στις 20.30  η δημοφιλής παρουσιάστρια μας καλεί να επισκεφτούμε διαδικτυακά τη ζωντανή μετάδοση του ‘Φιλανθρωπικού Gala’ και να προσφέρουμε όλοι μαζί σε αυτούς που μας έχουν ανάγκη. Η Τζούλια Νόβα «γυρίζει» το Δωροτροχό Αγάπης και η Novibet προσφέρει οικονομική ενίσχυση σε ιδρύματα με αξιοσημείωτο έργο κοινωνικής προσφοράς. Μαζί με τη Novibet, και ο καθένας από εμάς έχει τη δυνατότητα να προσφέρει, καθώς για κάθε θεατή στην πρεμιέρα των εκπομπών η Novibet αυξάνει τη συνολική προσφορά της προς τα Ιδρύματα.

Δημοφιλείς καλεσμένοι από τον χώρο της δημοσιογραφίας, της μουσικής και του καλλιτεχνικού στερεώματος θα συμμετέχουν στο ‘Φιλανθρωπικό Gala’, κάθε εβδομάδα, ενισχύοντας την πρωτοβουλία της Novibet και βοηθώντας με την παρουσία τους να αυξηθεί η συλλογική προσφορά προς τα Ιδρύματα. Απολαυστικά χιουμοριστικά σκετσάκια από τους  Λευτέρη Ελευθερίου και Αντώνη Κρόμπα, οι οποίοι συμμετέχουν αφιλοκερδώς στην πρωτοβουλία της Novibet, θα προσφέρουν χαμόγελα και χαρά σε όλους.

Μαζί κάνουμε τις φετινές γιορτές καλύτερες. Κάνουμε τις γιορτές όπως θα θέλαμε να είναι!

Συντονιστείτε εδώ, κάθε Παρασκευή στις 20.30.

Επωφελούμενα Ιδρύματα: Αμυμώνη, Άσυλον Ανιάτων, Γιατροί του Κόσμου-Ελλάδας, Ελίζα-Εταιρια Κατά Της Κακοποίησης του Παιδιού’, Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή, Η Κιβωτός του Κόσμου, Το Χαμόγελο του Παιδιού, Χατζηπατέρειο – Κέντρο Αποκατάστασης & Στήριξης Παιδιού

*Η εκπομπή θα μεταδοθεί στις 18/12, 25/12, 01/01, 08/01 ζωντανά στo Novibet.gr και στο κανάλι της Novibet στο YouTube.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.