Ο κλάδος της πλαστικής χειρουργικής είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος κλάδος της ιατρικής. Τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς κι αισθητικής, καθώς και το  lifestyle επιτάσσουν αθλητικά και γυμνασμένα σώματα αλλά και πρόσωπα που ακτινοβολούν υγεία.

Όπως όλες οι τάσεις έτσι και αυτή, ξεκίνησε από το Χόλυγουντ. Εκεί αστέρες του κινηματογράφου αλλά και επιχειρηματίες διεθνούς φήμης όπως ο Bill Gates και ο Μark Zuckerberg προβάλουν όχι μόνο τα επαγγελματικά τους επιτεύγματα αλλά και τη φυσική τους κατάσταση, το πρόγραμμα εκγύμνασης και γενικότερα το fitness lifestyle!

Τώρα πιο πολύ από ποτέ φαίνεται να γίνεται trend το «νους υγιής εν σώματι υγιή»

Είναι όμως αυτή η δύναμη προϊόν σκληρής προπόνησης και άσκησης?  Σε ένα βαθμό σίγουρα είναι αλλά για τους απολλώνιους κοιλιακούς και τα «χαραγμένα» 6pack ευθύνεται η τεχνική Vaser® 4D High Definition! H πιο σύγχρονη μέθοδος λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής.

Πραγματοποιείται από λίγους γιατρούς σε όλο τον κόσμο. Η αφαίρεση του λίπους γίνεται με αρχιτεκτονικό τρόπο με μια ειδική συσκευή υπερήχων, το Vaser®.  Με μεγάλη λεπτομέρεια εφαρμόζεται στην περιοχή της κοιλιάς, στους δελτοειδείς, στην πλάτη και στα χέρια καταστρέφοντας εντελώς τα λιποκύτταρα.  Το σώμα γίνεται δυναμικό, αθλητικό και καλοσχηματισμένο σε μόλις λίγες ώρες!

Ο Αθανάσιος Αθανασίου εφαρμόζει αυτή τη μέθοδο τα τελευταία 6 χρόνια στην Ελλάδα. Έχοντας εκπαιδευτεί στο Beverly Hills δίπλα στους κορυφαίους πλαστικούς, δημιούργησε το Athens Beverly Hills Medical Group στην Αθήνα, όπου είναι το «κρυφό» σημείο συνάντησης γνωστών επιχειρηματιών και όχι μόνο από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα αποτελέσματα της μεθόδου είναι πραγματικά καταπληκτικά απορώντας κανείς πως μπορούν οι κοιλιακοί να είναι τόσο εμφανείς και εντυπωσιακοί! Ενδεδειγμένη για όσους διατηρούν ένα σταθερό βάρος και σχετικά ισορροπημένο διατροφικό πλάνο, έρχεται να ενισχύσει και να αναδείξει τα «δύσκολα» σημεία!

Πλέον λοιπόν δεν χρειάζεται να ταξιδέψει κανείς στην Κολομβία ή την Αμερική για  υπέροχο σώμα καθώς ο Έλληνας Πλαστικός πραγματοποιεί με μεγάλη επιτυχία τις μεταμορφώσεις αυτές.

Τα κέντρα Athens Beverly Hills σε Γλυφάδα και Κολωνάκι θυμίζουν σίγουρα ιατρεία βγαλμένα από το μέλλον εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και θεραπείες πρώτης γραμμής. Εκεί θα βρείτε, πέρα από το Vaser® 4D High Definition, το Αrgon Plasma, την θεραπεία σύσφιξης νέας γενιάς με τη μορφή ενέργειας πλάσματος! Αλλά και τα δημοφιλή booster ενέργειας REVIV που τονώνουν τον οργανισμό, ενισχύουν το ανοσοποιητικό και χαρίζουν ενέργεια και ζωτικότητα!

 

Athens Beverly Hills medical Group

  • Λεωφόρος Βουλιαγμένης 96 Γλυφάδα 16675
  • Μηλιώνη 8 Κολωνάκι 10633
  • Τηλ: 2108949090//2107230502
  • Website: www.athensbeverlyhills.com

Email: info@abh-medicalgroup.com