Προς τα δυτικά κάνει το επόμενό της βήμα η Wolt, με τη δημοφιλή εφαρμογή online delivery να ξεκινά τις παραδόσεις στην πόλη της Πάτρας. Οι κάτοικοι της πόλης μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τα μοναδικά προνόμια της Wolt, κάνοντας τις παραγγελίες τους με ευκολία και παραλαμβάνοντας τα προϊόντα άμεσα και με ασφάλεια, ενώ οι τοπικοί επιχειρηματίες αποκτούν ένα νέο σύμμαχο στη μάχη για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της καραντίνας, καθώς αποκτούν πρόσβαση στο online κανάλι διανομής, άμεσα και χωρίς κανένα κόστος επένδυσης.

Η έναρξη της λειτουργίας της υπηρεσίας στην Πάτρα, συνοδεύεται από μια σειρά από κορυφαίους χώρους εστίασης, με στόχο η λίστα των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων να ανανεώνεται καθημερινά, προσφέροντας συνεχώς περισσότερες επιλογές. 

Μέσα από τη Wolt, o χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, με μενού το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφίες για να μπορεί να αποφασίσει εύκολα τι θα παραγγείλει, να παραλάβει την παραγγελία του μέσα σε περίπου 30 λεπτά και όσο περιμένει να μπορεί παρακολουθεί την εξέλιξής της σε ζωντανό χρόνο μέσα από το live tracking της εφαρμογής. Οι παραγγελίες παραδίδονται ανέπαφα και με ασφάλεια, ενώ σε περίπτωση που χρειαστεί, ο πελάτης έχει στη διάθεσή του την ταχύτερη και καλύτερη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο online delivery, που απαντάει στα μηνύματα σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα.  

Ο Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε: «Η Πάτρα είναι μια πόλη-κλειδί για την ανάπτυξή μας καθώς έχει ένα πολύ δυναμικό και απαιτητικό κοινό το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσουμε με την ποιότητα των υπηρεσιών μας και τις ξεχωριστές συνεργασίες μας με τα τοπικά καταστήματα.».