Η Praktiker Hellas, είναι δίπλα μας και φέτος το καλοκαίρι, φέρνοντας το κλίμα δροσιάς που αποζητάμε στον χώρο μας και κάνοντας τις ζεστές μέρες πιο ευχάριστες, μέσα από την αναβαθμισμένη της έκθεση με μια μεγάλη γκάμα συσκευών και συμπληρωματικών προϊόντων, αλλά και μέσα από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες της!

Μπαίνουμε σε κλίμα δροσιάς με ένα ξεφύλλισμα στον νέο Κατάλογο Κλίμα 2021 της Praktiker, με τον οποίο μας καλεί να «Φτιάξουμε την ιδανική θερμοκρασία στον χώρο μας», παρουσιάζοντάς μας κορυφαία brands κλιματιστικών, ανεμιστήρων και καθαριστών αέρα, προηγμένης τεχνολογίας και έξυπνων λειτουργιών, για οικιακή και επαγγελματική χρήση, δίνοντάς μας όλα τα tips για την επιλογή των κατάλληλων συσκευών. Παράλληλα, η Praktiker καινοτομεί, καθώς μας προτείνει και μια σειρά από συμπληρωματικά είδη σπιτιού, όπως λευκά είδη, έπιπλα και δομικά υλικά, που κυριολεκτικά έρχονται να ολοκληρώσουν την αίσθηση δροσιάς μας, ενώ η εξειδικευμένη ομάδα Praktiker βρίσκεται πάντα δίπλα μας για να μας βοηθήσει και να μας καθοδηγήσει για τις σωστές αγορές μας σε όλο το εύρος λύσεων δροσιάς. Επιπλέον όλων αυτών, με τις νέες υπηρεσίες εγκατάστασης/ απεγκατάστασης, ανακύκλωσης και συντήρησης κλιματιστικού, η Praktiker αγγίζει το last mile της εξυπηρέτησής μας, αφού μας λύνει τα χέρια, συντροφεύοντάς μας από τη στιγμή της επιλογής μέχρι και τη στιγμή της χρήσης των νέων μας προϊόντων δροσιάς, άμεσα και αξιόπιστα.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι η Praktiker μας προφέρει «Δωρεάν εγκατάσταση» με κάθε αγορά κλιματιστικών Juro Pro & Inventor, από 7.000 -24.000 BTU, έως 13/06.

Όποια και αν είναι η ανάγκη του χώρου μας, η Praktiker είναι ο ιδανικός προορισμός για να εξασφαλίσουμε την απόλυτη δροσιά, μέσα από τα 16 καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα, αλλά και από το praktiker.gr, με έως και 48 άτοκες δόσεις