Μετά από 30 χρόνια παρουσίας στην ανδρική ένδυση, είναι  πλέον καιρός για τις γυναίκες.

Η JACK & JONES διευρύνει τους ορίζοντές σας, με το  μεγαλύτερό μας εγχείρημα, την γυναικεία μας σειρά  αποκαλούμενη ως JJXX!

JJXX λοιπόν, καθώς “γεννήθηκε” το 2020, αντιπροσωπεύει  τη γυναικεία φύση και υποδηλώνει το δυναμικό, το άγνωστο, το μέλλον που δεν έχει έρθει ακόμα.

Αξιοποιώντας 30 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας  στο denim, η JJXX έρχεται ως μια διεθνής μάρκα denim  ανταποκρινόμενη στις υψηλές προσδοκίες ποιότητας που  κάθε νεαρή γυναίκα μπορεί να ζητήσει. Ακολουθώντας τις  τελευταίες τάσεις της μόδας και προσδίδοντας το “κάτι  παραπάνω”, η JJXX απέχει πολύ από το μέσο fashion brand.

Η JJXX υιοθετώντας την αρχή του “ποτέ χωρίς απόθεμα, ποτέ εκτός στιλ” είναι έτοιμη να διαθέσει όλα εκείνα τα προϊόντα που σου είναι απαραίτητα και αναζητάς καθημερινά.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη on-line και σε καταστήματα  σε ολόκληρη την Ευρώπη, με την πρώτη σειρά ρούχων  διαθέσιμη τον Σεπτέμβριο του 2021. Μια συλλογή από τζιν με  χρώμα, αυτοπεποίθηση, άνεση και στιλ που αναβαθμίζει την  γκαρνταρόμπα σου και σου επιτρέπει να εστιάσεις σε αυτό  που πραγματικά σε ενδιαφέρει.

Ακολούθησε το ένστικτο και την καρδιά σου και επένδυσε  στην JJXX!

Η BESTSELLER δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας με περισσότερα από 20 fashion brands! Jack & Jones, Only, Vero Moda, Selected είναι μερικά μόνο από τα κορυφαία brands που ανήκουν στο portfolio της. Τα ρούχα της BESTSELLER απευθύνονται σε ένα ευρύ αγοραστικό κοινό (άντρες, γυναίκες, εφήβους & παιδιά) ενώ είναι διαθέσιμα -εκτός από online- σε μεγάλα πολυκαταστήματα και εμπορικά κέντρα σε όλο τον κόσμο. Η JJXX έρχεται, λοιπόν, να προστεθεί στην μεγάλη οικογένεια της BESTSELLER! Μάθετε περισσότερα για το καινούργιο, fashion brand της στο  info_gr@bestseller.com ή στο 211 19 87 750.