Τα αγαπημένα Three Cents κάνουν το καλοκαίρι μας ακόμα πιο δροσερό και ανάλαφρο αφού τώρα μπορείς να απολαύσεις τις αγαπημένες σου γεύσεις χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Δοκιμάστε τα  νέα Three Cents Zero Sugar ως αναψυκτικό κάθε στιγμή της ημέρας ή ως mixers για ευφάνταστα cocktails χωρίς περιττές θερμίδες.

Τα Three Cents Zero Sugar διατηρούν την υψηλή τους ποιότητα και τις γεύσεις της αυθεντικής συνταγής τους με 0% ζάχαρη, ενώ παρασκευάζονται από φυσικά συστατικά, χωρίς συντηρητικά και τεχνητά χρώματα.

Η σειρά Zero Sugar αποτελείται από:

PINK GRAPEFRUIT SODA ZERO

Ένα αρωματικό αναψυκτικό εξαιρετικής ποιότητας από φρέσκα ροζ γκρέιπφρουτ, που διακρίνεται για το έντονο και σύνθετο άρωμά του.

MANDARIN & BERGAMOT SODA ZERO

Το ζωηρό άρωμα του περγαμόντου συνδυάζεται αρμονικά με το γλυκό άρωμα του μανταρινιού για να δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερο αναψυκτικό που αναδεικνύει τα ελληνικά εσπεριδοειδή.

CHERRY SODA ZERO

Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός που σχηματίζουν τα αγριοκέρασα με τα αρώματα από τα κουκούτσια κερασιών, για να αναδείξει τις σύνθετες, γλυκές γεύσεις του φρούτου.

TONIC WATER ZERO

Ένα υψηλής ποιότητας Tonic για να συνοδεύσει το premium gin ή την vodka σας. Η απόλυτη επιλογή για το τέλειο Gin & Tonic χωρίς ζάχαρη.

 

ΓΙΑ ΤΑ  THREE CENTS

Η Three Cents Artisanal Beverages ιδρύθηκε από μια ομάδα bartender που αναζητούσαν άριστα υλικά ανάμιξης για τα κοκτέιλ τους. Κάθε προϊόν είναι σχεδιασμένο προσεκτικά ώστε να προσφέρει στα ποτά το καλύτερο δυνατό άρωμα και την πιο ζωηρή ανθράκωση.

Για την παρασκευή τους χρησιμοποιούνται απολύτως φυσικά συστατικά, χωρίς συντηρητικά και τεχνητά χρώματα. Η προσθήκη του διοξειδίου του άνθρακα γίνεται υπό συνθήκες πολύ υψηλής πίεσης για να διαφυλαχθεί η ανθράκωση και το άρωμα σε βάθος χρόνου.

Τα προϊόντα της Three Cents Artisanal Beverages αποτελούν υλικά ανάμιξης ανώτερης ποιότητας, από bartender προς bartender.