Το αγαπημένο συγκρότημα ΜΕΛΙSSES επιστρέφει στο SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος  (ΙΣΝ) και μας καλεί σε ένα μουσικό ταξίδι για να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο!

Το 2020, οι ΜΕΛΙSSES ανέβηκαν στην κορυφή του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) -στο Ενεργειακό Στέγαστρο του κτιρίου- και χάρισαν στο κοινό ένα μοναδικό διαδικτυακό show που ανέβασε τη διάθεση των θεατών στα ύψη και τα views στο YouTube σε περισσότερα  από7.500.000 μέχρι σήμερα.

Φέτος, οι ΜΕΛΙSSES επιστρέφουν στο SNF Nostos για μία μοναδική συναυλία από κοντά, παρέα με φίλους καλλιτέχνες από διαφορετικά είδη  μουσικής επιβεβαιώνοντας ότι στη μουσική δεν υπάρχουν σύνορα.

Μαζί τους στη σκηνή του SNF Nostos θα είναι η μία και μοναδική Καίτη Γαρμπή, ο  ανατρεπτικός Toquel, και το Ηπειρώτικο πολυβραβευμένο μουσικό σχήμα  «Κομπανία Βέρδη».

Με  10 τραγούδια στο ΤΟP 10 του Airplay Chart και 5 singles στο Νο1 για περισσότερες από 70 εβδομάδες αλλά και με περισσότερα  από 300.000.000 views στο YouTube, το  συγκρότημα έχει αποδείξει τόσο τη δυναμική του όσο και την αγάπη του κόσμου. Στα 12 χρόνια της  καλλιτεχνικής  τους δραστηριότητας  έχουν συνεργαστεί δισκογραφικά και επί σκηνής  με περισσότερους από 30 καλλιτέχνες από όλα τα είδη της μουσικής.

Οι ΜΕΛΙSSES  έχοντας  πραγματοποιήσει περισσότερα από 1.200 live αποδεικνύουν ότι το δυνατό τους χαρακτηριστικό  παραμένει  η επαφή τους με το κοινό.

Μη χάσετε την ευκαιρία να το διαπιστώσετε και φέτος από κοντά με μια εκρηκτική καλοκαιρινή συναυλία που θα σας μείνει αξέχαστη! Σας περιμένουμε!

MEΛΙSSES
Χρήστος Μάστορας, φωνητικά
Κώστας Μαυρογέννης, μπάσο
Θάνος Λαΐτσας, κιθάρα

INFO
SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

ΜΕΛΙSSES & Friends

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021, 21:30, Σκηνή στο Ξέφωτο

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)

Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση απαιτείται η απόκτηση του SNF Nostos ID.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι τον μέγιστο επιτρεπτό αριθμό θεατών, 2.363.

Ώρα προσέλευσης 19:30

Είσοδος ελεύθερη

www.snfnostos.org 

#snfnostos #apokonta

 

*Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί με βάση τα υγειονομικά μέτρα που θα ισχύουν εκείνην την περίοδο σχετικά με την εξάπλωση της COVID-19.

**Αν και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφάλεια και προστασία της υγείας των επισκεπτών, καλλιτεχνών και εργαζομένων του SNF Νostos 2021, τηρώντας  όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τη δημόσια υγεία όπως αυτά υποδεικνύονται από την ισχύουσα νομοθεσία και τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών, θα θέλαμε να επισημάνουμε την ατομική ευθύνη κάθε συμμετέχοντα ως ικανότερο μέτρο προστασίας έναντι της μόλυνσης από τον COVID-19. Παρακαλούμε σεβαστείτε τις υποδείξεις των υγειονομικών  αρχών, αποφεύγοντας τον συνωστισμό, φορώντας μάσκα και πλένοντας συχνά τα χέρια σας.