Ο Σεπτέμβριος στο Viasat Explore φέρνει τις περιπέτειες για την αναζήτηση του Νεφρίτη. Η 7η σεζόν της σειράς ντοκιμαντέρ «Ο πυρετός του νεφρίτη» κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου στις 22:00. Εν μέσω πανδημίας, η εκμετάλλευση ενός μεγάλου κοιτάσματος νεφρίτη δεν είναι ποτέ μια εύκολη υπόθεση, πόσο μάλλον όταν κάποιοι πιστεύουν στην κατάρα του νεφρίτη που κυνηγά τους πάντες. Εσωτερικές διαμάχες, απρόσμενα εμπόδια και ανυπέρβλητες δυσκολίες είναι πιθανό να μετατρέψουν τα υποτιθέμενα κέρδη σε σοβαρές χρηματικές απώλειες.

Ο πυρετός του νεφρίτη

Πρεμιέρα Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου στις 22:00

Κύκλος: 7

Αριθμός επεισοδίων: 10 x 60 λεπτά

Πρωτότυπος τίτλος: Jade Fever

Έτος: 2020

Ανακάλυψαν νεφρίτη και μάλιστα πούλησαν μερικά μεγάλα κομμάτια πετρώματος, όμως η μετατροπή του κοιτάσματος νεφρίτη που μόλις ανακαλύφθηκε στο ορυχείο του Μάιλ σε επικερδή επιχείρηση δεν θα είναι εύκολη υπόθεση στον νέο κύκλο επεισοδίων. Το κατάστημα νεφρίτη έκλεισε αναγκαστικά λόγω covid και ο τουρισμός εξαφανίστηκε. Χωρίς χρήματα για την αγορά νέου εξοπλισμού, τα παλιά φορτηγά και οι εκσκαφείς επιστρατεύονται και πάλι, όμως στις περισσότερες περιπτώσεις παθαίνουν βλάβες.

Για να λειτουργήσουν όλα αυτά στο βουνό είναι δύσκολο, και κανείς δεν συνεργάζεται με τον άλλο. Ο Τζος αντιδρά σε όλα όσα τον συμβουλεύει να κάνει ο πατέρας του Ρόμπιν, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ο ίδιος τη δική του επιχείρηση: μια εταιρεία μεταφορών. Ως συνήθως, η κατάρα του νεφρίτη κυνηγά τους πάντες, βάζει φρένο σε οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται και μετατρέπει τα υποτιθέμενα κέρδη σε απώλειες. Ευτυχώς, υπάρχει ο αισιόδοξος Σκράπι Λάρι που θα φέρει μια αχτίδα ελπίδας…