Η INTERSPORT, με την νέα καμπάνια WOMANISM παρουσιάζει τις ιστορίες τριών γυναικών, την ανεξάντλητη δύναμη που τις βοήθησε να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα, απέναντι σε κάθε αντιξοότητα και κοινωνικό στερεότυπό και καλεί όλες τις γυναίκες να αποτελέσουν κι εκείνες έμπνευση!

Η Μαρία Πρεβολαράκη, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Πάλης βρέθηκε σε ένα ανδροκρατούμενο αθλητικό περιβάλλον αλλά και απέναντι σε κοινωνικά στερεότυπα. Με την φράση «αν το θέλεις πραγματικά, έχεις τη δύναμη να καταφέρεις τα πάντα» να αποτελεί οδηγό, κατάφερε να ξεχωρίσει στον χώρο της Πάλης. Η Παραολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος  Στέλλα Σμαραγδή ήρθε από πολύ μικρή αντιμέτωπη με την διαφορετικότητα. Ο αθλητισμός τη βοήθησε να αγαπήσει τον εαυτό της και κατάφερε να διακριθεί στον στίβο κατακτώντας μετάλλια σε Πανευρωπαϊκά & Παγκόσμια πρωταθλήματα. Τέλος η Τάνια Κεραμυδά, πάσχει από μια σπάνια αυτοάνοση νευρολογική νόσο, τη Μυασθένεια Gravis που της έχει προκαλέσει πολλαπλές λειτουργικές διαταραχές, που όμως δεν αποτέλεσαν εμπόδιο για να ασχοληθεί με τον αθλητισμό και να καταφέρει σημαντικές διακρίσεις.

Σε όλους τους αγώνες της  μέχρι σήμερα έχει πετύχει πανελλήνια ρεκόρ στον ακοντισμό και είναι 2 συνεχόμενες χρονιές 1η στο Πανελλήνιο στον ακοντισμό και στα 100μ.

Στόχος της Τάνιας, οι Παραολυμπιακοί αγώνες του 2024. Δείτε ολόκληρες τις ιστορίες & εμπνευστείτε στο https://www.intersport.gr/womanism/

Στην INTERSPORT πιστεύουμε στην δύναμη της γυναίκας και την στηρίζουμε καθημερινά. Είναι όραμά μας να ενισχύσουμε τη γυναίκα σε κάθε πλαίσιο. Άλλωστε το 52% του ανθρώπινου δυναμικού μας είναι γυναίκες.