Τον Οκτώβριο γνωρίζουμε τους Pιψοκίνδυνους Nταλικιέρηδες. Στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Viasat Explore, η οποία κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου ταξιδεύουμε μέχρι το δυτικό Καναδά και πιο συγκεκριμένα στο Μπαριέρ της Βρετανικής Κολούμπια. Εκεί βρίσκεται το επίκεντρο των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς ευαίσθητων φορτίων σε δυσπρόσιτες περιοχές εντός ελάχιστου χρόνου. Σήμερα, η αυτοκρατορία του Μπιγκ Ντόνι απειλείται από τον Ντέιβ Σουόντ, έναν εριστικό ντόπιο έμπορο άχρηστων αυτοκινήτων που αποφάσισε να διεκδικήσει ένα κομμάτι από την πίτα του Ντόνι και να μπει κι αυτός στο παιχνίδι των ταχυμεταφορών.

Ριψοκίνδυνοι νταλικέρηδες

Πρεμιέρα Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, 22:00

Κύκλος: 1

Αριθμός επεισοδίων: 8 x 60 λεπτά

Πρωτότυπος τίτλος: Backroad Truckers

Έτος: 2021

 

Σε ένα δίκτυο παράδρομων που διατρέχουν τον δυτικό Καναδά, στο Μπαριέρ, η Βρετανική Κολούμπια είναι το επίκεντρο των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς ευαίσθητων φορτίων σε δυσπρόσιτες περιοχές εντός ελάχιστου χρόνου, και ο Μπιγκ Ντόνι Κλάινφελντερ είναι ο βασιλιάς. Ο Μπιγκ Ντόνι Κλάινφελντερ είναι υπεύθυνος μιας ομάδας άξεστων οδηγών οι οποίοι όμως είναι ειδικοί στη μετακίνηση σε επικίνδυνους παράδρομους για να φτάσουν στις απομακρυσμένες επιχειρήσεις που χρειάζονται επειγόντως το φορτίο τους.

 

Σήμερα, η αυτοκρατορία του Μπιγκ Ντόνι απειλείται από τον Ντέιβ Σουόντ, έναν εριστικό ντόπιο έμπορο άχρηστων αυτοκινήτων που αποφάσισε να διεκδικήσει ένα κομμάτι από την πίτα του Ντόνι και να μπει κι αυτός στο παιχνίδι των ταχυμεταφορών. Αυτές οι δύο οικογενειακές επιχειρήσεις ετοιμάζονται για τη μάχη που θα καθορίσει ποιος θα επικρατήσει στους παράδρομους, όμως μόνο ένας θα βγει αλώβητος από αυτή τη μάχη.