«Θέλεις να αποτελέσεις έμπνευση;» Η Answear εγκαινιάζει έναν διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας με σύνθημα “Lifespiration Starts Here. Για την Ελλάδα, ένας τυχερός θα κερδίσει 1.000 ευρώ σε μετρητά ενώ επιπλέον τυχεροί θα κερδίσουν δώρα της επιλογής τους από το Answear.gr. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει ως τις 30 Νοεμβρίου 2021.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, αρκεί να τραβήξετε μια φωτογραφία ή να φτιάξετε ένα βίντεο, δείχνοντας τί σας εμπνέει και σας παρακινεί για δράση στη δουλειά, στο σπίτι, στον ελεύθερο χρόνο σας – παντού! Μετά, δημοσιεύστε το έργο σας στο προφίλ σας στο Instagram, χρησιμοποιώντας το hashtag #lifespirationstartshere και με την προσθήκη ετικέτας (tag) @answear_gr στη δημοσίευσή σας. Οι νικητές θα αναδειχτούν από μια διεθνή κριτική επιτροπή που θα επιλέξει τις πιο εμπνευσμένες φωτογραφίες με τη σωστή σήμανση.

Η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από ειδικούς, μοναδικές γυναίκες, γεμάτες πάθος, που γίνονται έμπνευση για τους άλλους, σε διάφορα επίπεδα. Μεταξύ αυτών η Polina Nenia – δημοσιογράφος και σταρ της ουκρανικής τηλεόρασης, η οποία αγωνίζεται καθημερινά για τα δικαιώματα των γυναικών, η Simona Dyankova – αρχηγός της εθνικής ομάδας γυμναστικής της Βουλγαρίας, Agata Stankiewicz – life-hacker, φιναλίστ διαγωνισμού σεφ ζαχαροπλαστικής και συγγραφέας βιβλίων και η Urszula Sulej-Cholewa – Art Director της Answear.com, μια δυναμική προσωπικότητα που έχει ως μότο, «μίλα δυνατά, να είσαι γενναία, δημιούργησε τη δική σου πραγματικότητα».

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες μπορούν να αναζητήσουν έμπνευση από τα προφίλ των πρεσβευτών που πλαισιώνουν τη μάρκα στο διαγωνισμό. Δεν πρόκειται μόνο για επιδραστικές προσωπικότητες (influencers), αλλά και για ταξιδιώτισσες και ακτιβίστριες που έχουν επιλέξει το δικό τους, συχνά μη συμβατικό μονοπάτι για να ακολουθήσουν τα πάθη τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το διαγωνισμό και τους όρους συμμετοχής του μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα: Lifespiration starts here (answear.gr).