Η Praktiker Hellas, είναι δίπλα σου και τον φετινό χειμώνα, δίνοντάς σου όλες τις επιλογές για τη θέρμανση σπιτιού, με ποικιλία συσκευών, αλλά και συμπληρωματικών ειδών.

Ονειρεύεσαι το πιο ζεστό σπιτικό; Πρακτικά θέλεις συσκευές θέρμανσης και κλιματισμού από τα Praktiker! Αφού με ένα ξεφύλλισμα στον νέο Κατάλογο Θέρμανσης, θα ανακαλύψεις αμέτρητες λύσεις που θα δημιουργήσουν το ιδανικό κλίμα ζεστασιάς και θαλπωρής στον χώρο σου, για να τον απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο τις μέρες του χειμώνα. Με πολλές επιλογές σε αφυγραντήρες, ηλεκτρική θέρμανση, κλιματισμό, καθαριστές αέρα, σόμπες, θερμοστάτες, ενεργειακά τζάκια και αξεσουάρ τζακιού αλλά και καύσιμη ύλη, θα βρεις ό,τι ζητάς για το σπίτι σου, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους. Παράλληλα, η Praktiker συστήνει μια σειρά από χαλιά και μοκέτες, κουβέρτες και παπλώματα, κουρτίνες, που παράλληλα με τη ζεστασιά θα φέρουν και μια νότα ανανέωσης στα αγαπημένα σου δωμάτια. Ακόμη, οι clima experts παραμένουν πάντα κοντά σου για να σου δώσουν συμβουλές ώστε να φτιάξεις το κατάλληλο κλίμα στον χώρο σου, ενώ στο praktiker.gr μπορείς να βρεις χρήσιμα tips και ιδέες για ό,τι αφορά στη θέρμανση και την ατμόσφαιρα.

Τέλος, η Praktiker, σε συνεργασία με την Avin, με κάθε αγορά σόμπας υγραερίου, σου κάνει δώρο τον ρυθμιστή και το υγραέριο αξίας €24,90, έως τις 31/3/2022.

Όποια και αν είναι η ανάγκη σου, η Praktiker είναι ο ιδανικός προορισμός. Μέσα από τα 16 καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα, αλλά και από το praktiker.gr, μπορείς να κάνεις τις αγόρες σου με έως και 48 άτοκες δόσεις. Ενώ για αγορές άνω των €250, μπορείς να φτιάξεις το δικό σου πλάνο δόσεων μέσω της υπηρεσίας «Δ-ΟΣΗ θέλεις»! Επιπλέον, μπορείς να επωφεληθείς και από τις μοναδικές προσφορές, τις ειδικές εκπτώσεις καθώς και τις προσωποποιημένες υπηρεσίες που προσφέρει το πρόγραμμα επιβράβευσης myPraktiker!