Η μεγαλύτερη απογοήτευση στο στοίχημα είναι ένα χαμένο δελτίο. Οι περισσότεροι παίκτες στοιχήματος δεν καταφέρνουν να είναι κερδισμένοι μακροπρόθεσμα και πάντα αναρωτιούνται γιατί συμβαίνει αυτό. Τι κάνουν λάθος και οδηγούνται στην αποτυχία; Αρχικά, μάλλον δεν διαβάζουν αυτά τα… προγνωστικα που συνολικά έχουν θετικό πρόσημο! Αλλά μπορούν να κάνουν και άλλα πράγματα για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.

Στο κείμενο παρακάτω θα αναλύσουμε τους βασικούς λόγους που το ταμείο είναι… μείον από το στοίχημα και τι πρέπει να αποφύγετε για να έχετε θετικό πρόσημο σε βάθος χρόνου.

Άλλωστε, στο στοίχημα η αποτυχία μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο που θα οδηγήσει στην επιτυχία. Για να μετατραπεί ωστόσο η αποτυχία σε μελλοντικό κέρδος, θέλει επιμονή, αποφασιστικότητα και μελέτη.

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες πριν το ποντάρισμα είναι η  πληροφόρηση. Χωρίς επαρκή στοιχεία για τα παιχνίδια στα οποία ποντάρουμε, οδηγούμαστε σε λάθος επιλογές. Πολλοί παίκτες τείνουν να θεωρούν τους εαυτούς τους ειδικούς απλά και μόνο επειδή γνωρίζουν τις αρχικές ενδεκάδες μιας ομάδας ή τις βασικές απουσίες στο ματς. Πρέπει να βρίσκετε τις ιστοσελίδες που θα σας παρέχουν μια βαθύτερη και πιο ουσιαστική πληροφόρηση για να έχετε ασφαλέστερη γνώμη για το εκάστοτε παιχνίδι.

Δεύτερος παράγοντας που θα οδηγήσει στην επιτυχία μακροπρόθεσμα, είναι η διαχείριση του κεφαλαίου που διαθέτει ο καθένας. Το να μην ελέγχετε τα ποσά που ποντάρετε είναι ένα από τα συχνότερα λάθη από εκείνους που ισχυρίζονται ότι το στοίχημα δε μπορεί να φέρει κέρδος. Με τη διαχείριση του κεφαλαίου αυξάνετε τις πιθανότητες να έχετε θετικό πρόσημο στο τέλος της εβδομάδας, του μήνα, ή της σεζόν.

Διαγράψτε από το λεξιλόγιό σας τις λέξεις “στανταράκια” ή “άχαστα”. Πολλοί επιλέγουν αγώνες με χαμηλότερες αποδόσεις και τοποθετούν μεγαλύτερα ποσά, γιατί θεωρούν ότι είναι σημεία που δε… “σπάνε”. Σταματήστε να ποντάρερε σε “άχαστα” και αναζητείστε την αξία στο στοίχημα που επιλέγετε. Δεν αξίζουν όλα τα φαβορί το ρίσκο πονταρίσματος.

Στο στοίχημα χρειάζεται και η αποχή. Το λάθος που κάνετε αρκετοί είναι ότι μετά από συνεχόμενες αποτυχίες αυξάνετε το ποντάρισμά σας με τη δικαιολογία να… “ρεφάρετε”! Όταν μια μέρα δεν είναι καλή, σταματείστε. Καθαρίστε το μυαλό σας την επόμενη, πληροφορηθείτε επαρκώς και ποντάρετε σε νέους αγώνες.

Μη επιλέγετε πονταρίσματα σε αθλήματα… άγνωστα! Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι λόγω έλλειψης σημαντικών αγώνων μια ημέρα ή μια περίοδο καταφεύγουν σε εναλλακτικές αθλημάτων που δεν… έχουν ιδέα. Δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να φέρει παροδικό κέρδος, όμως αυτό δεν είναι στο μυαλό ενός καλού παίκτη στοιχήματος που θέλει να αποφύγει τα λάθη. Είναι βασικό να κατανοείτε το σπορ στο οποίο ποντάρετε, να γνωρίζετε τους κανόνες, να συνειδητοποιείτε τι συμβαίνει σε περίπτωση μάλιστα που το παρακολουθείτε στο live.

Διαχείριση του κακού σερί

Είναι δεδομένο ότι όλοι οι παίκτες στοιχήματος αναζητούν το κέρδος. Την επιτυχία. Όμως η αποτυχία είναι εξίσου μέρους του παιχνιδιού και η σωστή διαχείριση αυτής, θα σας επαναφέρει στο… μονοπάτι της επιτυχίας!

Σε μια κακή περίοδο που η αποτυχία στα πονταρίσματα είναι συχνό φαινόμενο, είναι σημαντικό να γίνει αυτοκριτική και ανάλυση των λαθών. Μέσα από ένα αποτυχημένο μοντέλο προβλέψεων μπορούν να βγουν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον.

Τακτική αντιμετώπισης του κακού σερί, είναι η δημιουργία στατιστικών, με πίνακες και η σημείωση των αποτελεσμάτων των ομάδων. Ο παίκτης καταγράφει τα αποτελέσματα και τα σκορ των ομάδων και στη συνέχεια προσπαθεί να τα εφαρμόσει ως πρόβλεψη για τα επόμενα παιχνίδια. Πιθανότατα αυτό το μοντέλο θα οδηγήσει σε αποτυχίες.

Ακόμη κι έτσι, ο παίκτης να προσδιορίσει τι πήγε στραβά και να εστιάσει την προσοχή του εκεί που πρέπει. Θα πρέπει να συγκεντρώσει τα δεδομένα που θα τον οδηγήσουν στο στόχο του. Κάθε μοντέλο περιλαμβάνει υποθέσεις.

Επέμεινε στο μοντέλο σου, κατέγραψε τις πληροφορίες και τις σκέψεις που θα σε οδηγήσουν στο ταμείο, διόρθωσέ το όταν δεν αποδίδει και μην σταματάς να ψάχνεις νέες ιδέες που θα σου δώσουν το αβαντάζ στο μέλλον.