Είναι άραγε εφικτό κάποιος να βγει μακροπρόθεσμα κερδισμένος από το στοίχημα; Αυτό είναι ένα ερώτημα που “βασανίζει” χιλιάδες παίκτες και σίγουρα δεν μπορεί να απαντηθεί, μιας και ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο παιχνιδιού, ενώ υπάρχουν πολλοί παράγοντες που δεν οδηγούν τους παίκτες στο… ταμείο. Πρώτα βέβαια, πρέπει να διασφαλιστεί η ασφάλεια του παιχνιδιού. Συνεπώς, αξίζει να διαβάσετε εδώ γιατί η betshop είναι από τις πιο αξιόπιστες στοιχηματικές στην Ελλάδα.

Παρακάτω λοιπόν, θα δούμε κάποιες στρατηγικές που μπορούν να βοηθήσουν τους παίκτες να φτάσουν πιο εύκολα στη νίκη και να σταματήσουν να είναι χαμένοι σε βάθος χρόνου.

Σωστή πληροφόρηση

Η σωστή πληροφόρηση και μελέτη πριν ποντάρετε τα χρήματα σας σε έναν αγώνα είναι το σημαντικότερο. Θα πρέπει να γνωρίζετε καλά το ρεπορτάζ των ομάδων, όπως απουσίες παικτών, αλλαγή προπονητών, παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τον αγώνα όπως ο καιρός, η αλλαγή έδρας, αν το ματς γίνεται κεκλεισμένων των θυρών ακόμη φυσικά και ο ίδιος ο διαιτητής. Με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε ιστοσελίδες που παρέχουν πληροφορίες για αρκετά πρωταθλήματα σε καθημερινή βάση, ενώ πλέον ακόμη και οι ίδιες οι στοιχηματικές εταιρίες, προσφέρουν στατιστικά και πληροφορίες για κάποια παιχνίδια.

Φυσικά, πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι λόγω έλλειψης σημαντικών αγώνων μια ημέρα ή μια περίοδο καταφεύγουν σε εναλλακτικές… αγνώστων αθλημάτων, ποντάροντας τα χρήματα τους σε αθλήματα που δεν γνωρίζουν ούτε τους κανόνες. Είναι λοιπόν σημαντικό να είστε καλά ενημερωμένοι αλλά και να γνωρίζετε που ποντάρετε τα χρήματα σας.

Διαχείριση του κεφαλαίου

Η σωστή διαχείριση του κεφαλαίου μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε θετικό πρόσημο στο τέλος της εβδομάδας, του μήνα, ή της σεζόν. Ο παίκτης θα πρέπει να ελέγχει τα ποσά που ποντάρει, καθώς είναι πολύ σημαντικό να μπορεί να διαχειρίζεται τα διαθέσιμα χρήματα του. Είναι σωστό να υπάρχει πάντα διαθέσιμο ένα μικρό ποσό, ενώ το ιδανικό είναι ο παίκτης να μην παίζει πάνω από το 5% της κάβας του.

Τα… άχαστα και το Value Betting

Πόσες φορές έχετε ακούσει την έκφραση “Ο άσσος δεν σπάει”; Και όμως σπάει! Πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν το λάθος να ποντάρουν μεγάλα ποσά στα φαβορί των αγώνων, μόνο και μόνο επειδή είναι σίγουροι για τη νίκη της ομάδας στην οποία τοποθέτησαν τα χρήματα τους. Ένα μεγάλο λάθος, αφού στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα όλα είναι πιθανά. Είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχουν “άχαστα” παιχνίδια και με αυτόν τον τρόπο ο παίκτης οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην αποτυχία.

Είναι σημαντικό να αναζητάτε παιχνίδια με αξία, το οποίο θα σας βοηθήσει να φτάσετε σε βάθος χρόνου πιο εύκολα στο κέρδος. Φυσικά σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να γνωρίζετε καλά τα δεδομένα του αγώνα και των ομάδων, προκειμένου να καταφέρετε να αναγνωρίσετε το… λάθος του book. 

Η σωστή διαχείριση… συναισθημάτων

Ακόμη ένας σημαντικός παράγοντας που όχι μόνο μπορεί να βοηθήσει τον παίκτη να βγει πιο εύκολα κερδισμένος, αλλά μπορεί να τον σώσει από την οικονομική καταστροφή. Πρέπει να ποντάρετε με καθαρό μυαλό και να μην αφήνετε τα συναισθήματα να σας παρασύρουν. Πολλοί είναι εκείνοι που έπειτα από συνεχόμενες αποτυχίες αυξάνουν το ποντάρισμα, προκειμένου να… ρεφάρουν. Θα πρέπει να μπορείτε να βάζετε όρια στον εαυτό σας, να απέχετε όταν αυτό απαιτείται και να επιστρέφετε όταν πιστεύετε ότι μπορείτε να διαχειριστείτε την αποτυχία.

Σωστή τακτική και πίστη στο πλάνο

Ο παίκτης θα πρέπει να καταστρώσει ένα πλάνο και να ακολουθήσει μια συγκεκριμένη τακτική εφόσον αυτή βλέπει ότι μπορεί να του αποφέρει κέρδος. Το να αλλάζει συνεχώς τακτικές και τρόπους παιχνιδιού, δεν πρόκειται να ωφελήσει πουθενά. Για μακροχρόνιο κέρδος απαιτείται υπομονή και όλα όσα αναφέραμε παραπάνω, προκειμένου να ένας παίκτης να βγει νικητής στη μάχη με τον μπουκ και μακροχρόνια κερδισμένος.