Ζούμε στην εποχή που το online στοίχημα αποτελεί τη Νο1 επιλογή των παικτών. Οι λόγοι για τους οποίους έχει καταφέρει να κερδίσει την προτίμηση είναι πολλοί. Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες εξελίσσουν συνεχώς το προϊόν και τις υπηρεσίες τους, προσφέρουν μια μοναδική παικτική εμπειρία, σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Για παράδειγμα, αξίζει να δείτε τι διαθέτει η fonbet που ήρθε… πρόσφατα στην Ελλάδα και έχει και εφαρμογή για κινητά!

Παρακάτω λοιπόν, θα δούμε τους βασικούς λόγους της επιτυχίας του online στοιχήματος.

Ασφάλεια στις συναλλαγές

Βασικοί λόγοι για την εγγραφή ενός παίκτη σε μια νόμιμη στοιχηματική εταιρία δεν είναι άλλοι από την αξιοπιστία και την ασφάλεια στις συναλλαγές (αναλήψεις, καταθέσεις). Ο παίκτης θέλει να ποντάρει τα χρήματα του σε μια στοιχηματική εταιρία που τηρεί όλους τους κανόνες ασφαλείας, τόσο για τα χρήματα του όσο και για τα προσωπικά του δεδομένα.

Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας έχει βοηθήσει τις στοιχηματικές εταιρίες να αναπτύξουν δυνατά συστήματα ασφαλείας, που εγγυώνται στους παίκτες ασφάλεια στις συναλλαγές στον μέγιστο βαθμό και έχουν “χτίσει” με τους χρήστες μια σχέση εμπιστοσύνης και αφοσίωσης, ενώ με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουν παράλληλα την ιδιωτικότητα και τα προσωπικά δεδομένα του κάθε χρήστη.

Εξυπηρέτηση πελατών

Εκτός από την ασφάλεια στις συναλλαγές, σημαντικό για έναν παίκτη είναι να γνωρίζει ότι μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να απευθυνθεί σε έναν εκπρόσωπο της στοιχηματικής εταιρίας, προκειμένου να λύσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες διαθέτουν τμήματα εξυπηρέτησης τα οποία είναι διαθέσιμα 365 ημέρες τον χρόνο, 24 ώρες την ημέρα και έτσι ο παίκτης μπορεί να λάβει άμεσα απάντηση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Την ίδια στιγμή μπορεί να επικοινωνήσει το πρόβλημα του μέσω Live Chat, τηλεφώνου, e-mail, Call Back αλλά ακόμη και μέσω WhatsApp και Viber.

Παιχνίδι 365 ημέρες τον χρόνο

Οποιαδήποτε στιγμή ο παίκτης έχοντας κάνει την εγγραφή του σε μια από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες μπορεί να ποντάρει απ’ όπου και αν βρίσκεται 365 ημέρες το χρόνο και 24 ώρες το 24ωρο, είτε είναι Χριστούγεννα, είτε Πρωτοχρονιά, είτε αργία! Ακόμη ένας σημαντικός λόγος που το online στοίχημα έχει κερδίσει τη μάχη με το επίγειο, το οποίο δεν είναι πάντα εκεί για τον παίκτη!

Στοίχημα από το κινητό

Μετά την εγγραφή στη στοιχηματική της εταιρίας του και έχοντας κατεβάσει την εφαρμογή, ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να κάνει από το κινητο του, ότι και από τον υπολογιστή του. Οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο mobile betting και έχουν δημιουργήσει εύχρηστα και φιλικά app για τον χρήστη, κάνοντας το παιχνίδι απλό και εύκολο. Ο παίκτης μπορεί να τοποθετήσει εύκολα το στοίχημα του, να κάνει γρήγορα κατάθεση ή ανάληψη με την ασφάλεια που του προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες. 

Πληθώρα επιλογών σε όλα τα αθλήματα

Μια βόλτα στο μενού των στοιχηματικών εταιριών είναι αρκετή για να σας πείσει για την πληθώρα των αθλημάτων και όχι μόνο που προσφέρουν σε καθημερινή βάση προς στοιχηματισμό. Μπορεί το ποδόσφαιρο να έχει τον πρώτο λόγο, ωστόσο οι παίκτες μπορούν να ποντάρουν και σε λιγότερο δημοφιλή αθλήματα, ενώ στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες υπάρχει η δυνατότητα πονταρίσματος και σε μη αθλητικές διοργανώσεις, όπως Εκλογές, μουσικοί διαγωνισμοί και άλλες διοργανώσεις.

Υψηλές αποδόσεις και 0% Γκανιότα

Οι υψηλές αποδόσεις που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες είναι ακόμη ένας λόγος για τον οποίο οι παίκτες έχουν στραφεί στο online στοίχημα. Είναι δεδομένο ότι εκτός από την πληθώρα αγώνων που προσφέρουν καθημερινά, οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν τα παιχνίδια με πολύ υψηλότερες αποδόσεις απ’ ότι μπορεί να βρει ένας παίκτης στα επίγεια καταστήματα.

Ακόμη ένα ατού των στοιχηματικών εταιριών είναι ότι μπορούν επίσης να προσφέρουν σε καθημερινή βάση παιχνίδια με 0% γκανιότα (κυρίως στα σημαντικότερα ματς της ημέρας). Φυσικά, για όσους δεν γνωρίζουν καλά τη στοιχηματική… ορολογία, η γκανιότα είναι η προμήθεια που κρατούν οι στοιχηματικές εταιρίες, με αποτέλεσμα να μικραίνουν οι αποδόσεις και κατ’ επέκταση να μειώνονται και τα κέρδη των παικτών.

Cash Out

Ένα απαραίτητο και αγαπημένο εργαλείο για τους παίκτες και στην Ελλάδα. Εδώ ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να κλείσει πρόωρα το στοίχημα του (σε περίπτωση που πηγαίνει προς το ταμείο) και να πάρει τα χρήματα που του προσφέρει η στοιχηματική, τα οποία φυσικά είναι λιγότερα. Οι περισσότεροι παίκτες προχωρούν στη λύση του Cash Out, όταν βλέπουν ότι ένα από τα παιχνίδια που έχουν ποντάρει… “στραβώνει” και υπάρχει κίνδυνος να χάσουν το στοίχημα ή θέλουν να αποφύγουν το άγχος που υπάρχει μέχρι το τέλος.