Στις γιορτές, η Swatch τα δίνει όλα· είναι παράδοση. Αυτή η εποχή του χρόνου είναι το αποκορύφωμα της χαράς, της διασκέδασης και των εορταστικών εκδηλώσεων. Σε αυτό ακριβώς το πνεύμα δημιούργησε και η Swatch τη φετινή εορταστική συλλογή της, που γιορτάζει με τον μόνο τρόπο που γνωρίζει η Swatch: παιχνιδιάρικα, με χρώμα και «αυθάδικα»!

Φέτος, ο Άγιος Βασίλης δεν έρχεται στην πόλη αλλά κατευθύνεται με το GOLDENMERRY σε ένα ελβετικό σαλέ πλήρως εξο­πλισμένος με ένα αλπικό κέρας για να κάνει τον τάρανδο να χορέψει. Η συλλογή HolidaySpecial αναδημιουργεί ένα από τα πιο εμβληματικά ελβετικά μοντέλα Swatch, το DIEGLOCKE, και ξεχειλίζει από παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες και όχι και τόσο διακρι­τικά φινιρίσματα, από τις καμπανούλες στο λουράκι μέχρι τα χρυσαφιά κρόσσια, που θα γίνουν το επίκεντρο της συζήτησης σε οποιαδήποτε εορταστική συγκέντρωση.

Τη σειρά συμπληρώνουν έξι ακόμη ρολόγια. Στολισμένα με κρυστάλλους και special φινιρίσματα που αποτυπώνουν το πνεύμα των Γιορτών, θα φέρουν χαμόγελα στα πρόσωπα των ανθρώπων την ώρα που θα ανοίξουν τα δώρα.  

GOLDEN MERRY

Το GOLDENMERRY είναι για τολμηρούς· γιορτάζει το εμβληματικό DIEGLOCKE της Swatch και χαρίζει μια εοορταστική λάμψη στην ελβετική παραδοσιακή τέχνη της χαρ­τοκοπτικής. Η φετινή συλλογή HolidaySpecial συνδυάζει αρμονικά τα σύμβολα της Έλβετίας με τη χαρά των γιορτών. Τα κεντητά γκι στο λουράκι του ρολογιού συναντούν τα χρυσαφιά διακοσμητικά στοιχεία, τα κρόσσια και τις καμπανούλες. Έορταστικά λα­μπάκια διακοσμούν την περιφέρεια του καντράν, που είναι στολισμένο με δαντελωτές σιλουέτες γκι, ελάτων, ένα ελβετικό σαλέ και, φυσικά, με τον Άγιο Βασίλη να φυσά ένα αλπικό κέρας για να κάνει τον τάρανδο να χορέψει. Η κάσα και το τζάμι είναι κατασκευ­ασμένα από υλικό βιολογικής προέλευσης.

Κανένα ρολόι της συλλογής Holiday Special της Swatch δεν είναι πλήρες χωρίς την ξεχωριστή του συσκευασία και το GOLDENMERRY τη διαθέτει· και όχι μόνο. Το ρολόι παρουσιά­ζεται σε έναν χρυσαφί δίσκο από χαρτόνι που είναι διακοσμημέ­νος με το ίδιο εμπνευσμένο από τη χαρτοκοπτική σχέδιο όπως και το καντράν. Και υπάρχει και μια έκπληξη· στην πίσω πλευρά της συσκευασίας περιλαμβάνονται έξι γυαλιστερά διακοσμητι­κά στοιχεία που μπορείτε να κρεμάσετε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η Swatch, πάντα πρόθυμη να δοκιμάζει νέα πράγ­ματα, δημιούργησε ένα εντυπωσιακό νέο, τρισδιά­στατο εφέ λαμψης στα μοντέλα SKIN IRONY 38,τοποθετώντας κρυστάλλους στο τζάμι και όχι στο καντράν. Τα διάφορα λουράκια των ρολογιών απο­τυπώνουν το παιχνιδιάρικο πνεύμα της Swatch. Το BRIGHTBLAZE διαθέτει ένα εντυπωσιακό και μίνιμαλ λευκό δερμάτινο λουράκι, ενώ το DARK SPARK είναι πιο μυστηριώδες με μαύρο λουράκι με βελούδινο φινίρισμα. Το GLEAMTEAM προσφέρει μια πανδαισία χρωμάτων, με μπλε περλέ φινίρισμα στο δερμάτινο λουράκι που θα αντανακλά όμορφα τα γιορτινά φωτάκια.

Η HolidayCollection της Swatch διατίθεται από τις 24 Νοεμβρίου 2022 και το HolidaySpecial από την 1η Δεκεμβρίου 2022 στο swatch.com και στα καταστήματα Swatch μαζί με άλλα νέα και συναρ­παστικά γιορτινά μοντέλα.

Η συλλογή Holiday Collection περιλαμβάνει μια πρω­τιά της Swatch καθώς συνδυάζει για πρώτη φορά υλι­κό BIOCERAMIC και κρυστάλλους για τρία μοντέλα GENTBIOCERAMIC. Το αποτέλεσμα; Έντονη λάμψη με ένα cool και μοντέρνο φινίρισμα. Τα μοντέλα SPARKLE NIGHT, PERFECT PLUM καιSPARKLE SHINE έχουν εντυπωσιακή εμφάνιση που θυμίζει κρατήρα της σελήνης, με κρυστάλλους και οπές που δίνουν την εντύπωση κα­θρέφτη και αναδεικνύουν το οπάκ καντράν.